Mennyire szültek pontosan a kiírt időben esetleg előbb vagy később azok a kismamák, akik egészen biztosan tudták, hogy mikor fogant a baba?
Figyelt kérdés
A kislányunk egy gyógyszeresen szabályozott ciklusban (Clostylbegyt+ Choragon)hónapban fogant, tehát elég pontosan tudom az idejét. Elméletileg dec. 24-re vagyok kiírva és érdekelne, hogy mennyire tartják be a babák az időpontokat:)?2009. okt. 26. 13:13
1/7 anonim válasza:
Az én kislányom 2 nappal a kiírt idő előtt született, nagyon pontos volt, a a 2 nap is elírás miatt volt.
2/7 anonim válasza:
Kiírt napon szültem, nekünk első próbálkozásra sikerült a baba, tudom mikor fogant.
3/7 anonim válasza:
Én a 37. héten szültem. (Az időpont tuti pontos). Egészséges, érett, szép baba. Sietett egy kicsit, én nagyon örülök neki :)
4/7 anonim válasza:
Háromszor szültem, mind a háromszor tudtam, hogy mikor estem teherbe.
Az elsö a kiszámolt napon lett (kislány), a második 5 nappal késöbb (szintén lány), a harmadik 10 nappal korábban (fiú).
5/7 anonim válasza:
akiről szó van az pont én vagyok:)
anyukámat március 2-re írták ki, és március 3-án születtem
elnézést hogy így írtam.csak hogy lássák/tok hogy a babák majdnem pontosak:)
6/7 anonim válasza:
előző vagyok.
az unokatesóm április 20-ra volt kiírva,és pont aznap szült.
7/7 A kérdező kommentje:
Hűha, akkor lehet, hogy a mi kicsinket a fa alá hozza a gólya:). Köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 27. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!