Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik az a terhességi hét,...

Melyik az a terhességi hét, mikor már biztosan érezni kell MINDEN NAP a baba mozgását?

Figyelt kérdés
19. hetes vagyok, és naponta kétszer-háromszor érzem a babát, ma meg egyszer még, lehet a meleg? vagy mikor ijedjek meg, ha nem mozog később melyik héttől kezdve? Köszönöm a válaszokat
2011. máj. 21. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Jaj, ne ijedj meg!!

Nekem 9 hónaposan is volt, hogy 1-2 napig nem éreztem semmi mozgást és szinte minden hónapban előfordult!

Persze a baba az időt is megérzi!

Ha nagyon pánikolsz ilyenkor inkább menj be az ügyeletes korházba és azonnal csinálnak Uh-ot!

Sok kismama még nem is érez semmit 19 hetesen!

Nyugi semmi gond nincs! Szép babavárást Neked!

2011. máj. 21. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát én 19 hetesen még egyáltalán nem is éreztem.21 hetes korom után de akkor még volt,hogy naponta csak 1x.Ne aggódj,biztos nincs baj.Most vagyok 34 hetes és nálunk ilyenkor már számolni kell és táblázaton jelölni ha megvan a napi 20 mozgás.Ha nincs akkor kell orvoshoz fordulni.
2011. máj. 21. 14:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok, megnyugodtam akkor! :)
2011. máj. 21. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
ha nagyon aggódós vagy, szerintem vegyél egy szívhang-hallgatót és amint nem mozog a picur és bepánikolnál, hallgass meg a szívverését és nyugodj meg. Néha tényleg le tudnak lassulni a babák, de vannak módszerek a "beindításukra": kávé, édesség, jégkocka végighúzása a hason.
2011. máj. 21. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!