Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy biztosan a baba mozdult meg?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok, első baba, és már nagyon várom, hogy jelet adjon magáról.De vajon tudni fogom,hogy Ő volt az, és nem a beleim?Ahogy olvasom, mindenkinek máshogy jelentkezik az első mocorgás.
2010. márc. 31. 08:01
 1/4 anonim ***** válasza:
A 16 héten olyan érzésem volt,mintha zsibbadna 1-2 ponton a hasam.Ekkor még nem gondoltam,hogy Ő lenne.A 18 héten egyik este a kanapén ülve nevettem,mert olyan érzés volt,minta csiklandoznának belülről.Ettől kezdve már rendszeresen érzetem a mocorgást.
2010. márc. 31. 08:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod összekeverni, megismered majd. :) Tényleg olyan, mintha kapirgálna belülről, vagy mintha szívószállal egy pohár folyadékba buborékokat fújna. Vicces érzés.

Nekem amúgy egészen fent jelentkezett, majdnem a gyomorszájamnál véltem érezni, pedig nyilván nem ott volt a baba. :)

Még van 1-2 heted, nyugi, nekem a védőnő a 16. héten mondta, hogy lassan figyelgessem, és annak a hétnek a végére meg is mutatta magát. :)

2010. márc. 31. 08:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Amikor én éreztem először, akkor olyan fura mocorgós érzés volt a hasamban, de először (15 hét vége)bélmozgásra gyanakodtam, de amikor egyre sűrűbben éreztem, akkor már tudtam, hogy ő az. Egyértelmű a 17. héten lett. Egyébként nem tudom másképp leírni, nálam olyan érzés volt, mintha valami kis vákum lenne a hasamban bent, és néha "megráncigálna" befelé. Én nem éreztem bugyborékolást pl.

2010. márc. 31. 08:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor ti viszonylag korán éreztétek.Jó lenne, ha velünk is így lenne.Köszi a válaszokat!
2010. márc. 31. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!