Kisfiú, vagy kislány bújik megy szerintetek az ultrahangos képen? 18+4 hetes ultrahangos kép.
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 15:25
21/32 anonim válasza:
Szerintem is egyértelmű kislány!!!Nekem is pont ma mondták az uh-on hogy 70% hogy kisfiú,de akkor még van esély lányra nekem is talán én most vagyok 14+5.Már van egy 2,5 éves kisfiam és nagyon szeretnék én is egy kislánykát mellé.Neked láttak kukit is 14 hetesen?
22/32 A kérdező kommentje:
nekem 14.hétben a doki épp hogy ránézett és úgy mondta ,hogy 80% fiú de hozzátette hogy ebben a korban lehet a clitorisz is amit lát kukacot nem említett de az SZTK rendelésen nálunk nem igen foglalkoznak anyával túl sokat,kérdezgeti sem nagyon lehet.Hogy akkor mit látott......kitudja :)
2013. aug. 7. 06:34
23/32 anonim válasza:
Szerintem kislány! Mindig a 3 csíkot kell nézni ami neked jól látható!
18.hetesen nem nagyon mondanak biztosat a dokik mert még sokáig összekeverhető a 2 dolog.Ugyan is a harék nem szállnak le !!36hkm
24/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom neked a doki a magánrendelésen azt mondta,hogy tuti kislány.Majd januárban kiderül ha a kezemben tartom.
2013. aug. 7. 10:09
25/32 A kérdező kommentje:
nekem* akart lenni!
2013. aug. 7. 11:47
27/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik válaszoltak! Nagyon kedvesek vagytok !
2013. aug. 10. 18:28
28/32 anonim válasza:
Majd írj,hogy mi volt a következő uh-on!A 08.06-án 22:15-ös voltam!Addig is drukkolok neked!
29/32 A kérdező kommentje:
Holnap megyek de az SZTK-ba :) Megírom,hogy ha ott mutatott valamit.
2013. aug. 13. 11:41
30/32 anonim válasza:
Oké várom, addig is drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!