32. hetes terhes vagyok. Amióta megfogant ez a baba az anyósomék ránk sem néznek se telefon se semmi. Bunkóság?
Figyelt kérdés
volt egy missed abom a baba elött sajnos :(
de akkor sem jöttek be sem a korházba sem otthon nem látogattak meg.Most ha én azt mondom nekik majd most se jöjjenek??akkor nagyon izé vagyok?Eddig nem nyitották ránk az ajtót ezután sem szeretnénk.A férjem sem.
2008. jún. 28. 12:47
11/12 anonim válasza:
ez igy van!!!
ha valaki esetleg szeretne tanácsokat és egy jót csevegni, itt az msn címem: brigittaletai@hotmail.com
üdv brigi mama
12/12 A kérdező kommentje:
én fel is vettelek :D jó az ilyenproblémákat kibeszélni mert ugy könnyebb itt az én msn címem is ha kell valakinek
barbika83@freemail.hu
üdv jó babavárást és anyósmentes életet :D
2008. jún. 29. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!