Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32. hetes terhes vagyok....

32. hetes terhes vagyok. Amióta megfogant ez a baba az anyósomék ránk sem néznek se telefon se semmi. Bunkóság?

Figyelt kérdés

volt egy missed abom a baba elött sajnos :(

de akkor sem jöttek be sem a korházba sem otthon nem látogattak meg.Most ha én azt mondom nekik majd most se jöjjenek??akkor nagyon izé vagyok?Eddig nem nyitották ránk az ajtót ezután sem szeretnénk.A férjem sem.

2008. jún. 28. 12:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ezt nyugodtan közölheted velük! Főleg, ha a férjed is támogatja ezt. "Izéség", na és? Ők is nagyon "izék", hogy nem néznek felétek sem. Lássák, hogy ennek következménye van.

(Egyébként messze laknak tőletek? Mert ha pl. többszáz km-re, az indok lehet, bár egy telefont ereszthettek volna..)

2008. jún. 28. 12:57
 2/12 A kérdező kommentje:

Képzeld nagyon vicces a dolog a szüleim akik nagyon sürüen jönnek köbö 20km-re laknak az anyósomék meg köbö 5km-re.

De ha ránk nem is kiváncsiak akkor legalább a baba hiszen ő már most egy élő ember és én őt is számba veszem.A szüleimnek ő lesz az első unoka de ők be vannak zsongva nem engednek semmit venni mindent ők szeretnének és ugyanolyn korban vannak az anyosómékkal :D

2008. jún. 28. 13:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj,nálunk még durvább a helyzet!Mi anyámékkal élünk,és ők tök be vannak zsongva,alig várják már,féltenek mindentől,a párom szülei meg szarnak ránk,jó havi egyszer egy telefont megejtenek,ha épp kölcsön akarnak kérni,és párom nővére meg kikérte magának,hogy ő lesz a pici keresztanyja,holott ő még egy árva telefont nem ejtett a terhességem alatt,hogy legalább megkérdezze,hogy minden rendben van-e.A párom szülei meg bíztatják páromat,hogy attól hogy én nem nagyon mászkálhatok ilyen melegbe,akkor ő még menjen,meg élje az életét.Hát ba.....k meg.Szívem szerint a drágaságunkat soha az életbe nem mutatnám meg nekik.Van pofájuk tőlünk kölcsön kérni,mikor nemsokára megszületik a pici,most egy csomó mindent kell venni neki,ők meg egyáltalán nem foglalkoznak vele,de ha megszületik majd tudják azt mondani,hogy az ő unokájuk is,joguk van hozzá.Én teljesen megértelek.Neked még annyiból jobb,mert párod nem védi őket.Az én párom meg él-hal értük,és előtte nem lehet elmondani a véleményem róluk,mertugrik érte,hogy a drága kis anyukáját miért bántom.

Úgyhogy kitartás!

Minden jót!

28 hetes kismami.

2008. jún. 28. 13:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Szíja!Én annak örülnék ha felénk sem néznének anyósék Engem egyenesen kikészítenek,és mióta terhes vagyok semmi másról nem lehet velük beszélni csak a babámról. Ki akarják babámat maguknak sajátítani,már tervezgetik,hogy elviszik hetekre nyaralni,na abból sem esznek. Meg anyósom mindennap fel akar jönni hozzánk meg nézni a babát. Soha nem voltam jó viszonyba velük akkor mért pont most legyek?Muldkor azt mondta nekem akkor még nem tudta,hogy terhes vagyok,feljön,és kirugdal a lakásból,mert én a fiát ellene fórdittom .Szóval inkább jobban jársz ha nem járnak fel hozzátok,addig sem idegesitenek.Én nem tudom mért ilyenek a fiús anyák,mért akarják maguknak a fiúkat kisajátitani.Ne törödj velük,ha eddig nem vették a fáradságot,hogy meg láttógsanak benneteket akkor szerintem nincs miről beszélni,és neked meg párodnak babával kell törődni nem velük!Ha nem kíváncsiak az unokára az,az ő bajuk!Vigyázz magadra,és pocakbabádra!Üdv:Zsuzsa 24 hetes kismami
2008. jún. 28. 13:25
 5/12 A kérdező kommentje:

Én meg azt hittem ez az én egyedüli problémám és ilyen nem is létezik.Hát tévedtem Tudjátok én közöltem a párommal ha neki az annya fontos nyugodtan pakolhat és mehet de nem tette meg.Valószínűleg mert 100jobb élete van mellettem.Az én anyósomék is próbáltak már kölcsön kérni egyszer 6000ftot

aztán karácsonykor rá egy olyan fél évre eljöttek és hoztak 8000ft nekünk ajándékba és micsoda büszkék voltak csak azt felejtették el abból 6000-ot mi adtunk :D

nos akkor én azt fogom tenni amit terveztem majd fényképről megnézhetik nekem nem kell idefutkosni felkapkodni mert az az igazság nem valami higiénikusak sajnos nekem sok mindent meg kellett tanítani páromnak,amiket az anyjának kellett volna pölö wc után kezet mosunk tehát én nem fogom engedni őket a közelünkbe azthiszem :S én mindenkinek sok szerencsét és nyugodtan beszéljetek meg ilyeneket a párotokkal mert ha igazán szeret és azt érzed is akkor nem fog veled vitázni emiatt.jó babavárást.

2008. jún. 28. 13:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Olyan rossz ilyet olvasni :(

En nagyon szeretem anyosomat, o is engem, es nekem nagy sehitseg lesz majd, ahogy anyum is.

kivanom nektek oldodjon vmelyest ez a szitu, hisz a baba erdeke is ez.

Minden jot!

2008. jún. 28. 14:17
 7/12 anonim ***** válasza:

én csak annyit szeretnék mondani hogy SENKI NE HAGYJA HOGY AKÁR MILYEN ROKON BELE SZÓLJÓN A MAGÁN ÉLETETEKBE VAGY HOGY, HOGY NEVELJÉTEK A GYERMEKETEKET.

és ha valamelyik rokon nem látogat, szarjátok le. hogy ha meg oda tolja a pofáját mert unoka meg miegymás, kérdezzétek meg tölük hol voltak amikor szükségük volt rájuk???

az egyik kommentelö irta hogy a párja mindig védi a drága anyukáját. hát mondd csak meg neki hogy akkor menjen az anyukájával élni hogy ha nem tetszik neki... nyisd ki a szemét. mert nem hiszem hogy jó vége lesz :(

üdv brigi mama :)

2008. jún. 28. 16:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én 13:25-kór írtam!!Engem anyósom mióta férjem ismerem több mind 3 éve,bele szól az életünkbe. Többször kikészített idegileg mert a páromat ellen beszélte,söt még hazudozott is rólam,hogy el válaszon minket. Egy fólytába színlel,most például a jó pofit vágja,hogy a babámat meg kaparintsa. Szerintem mindent kifog próbálni ha megszületik,hogy ne engem ha nem anyósomat imádja. Mikor feljön hozzánk anyósom,kinyitogat minden szekrényemet,és ellenőrzést tart rend-e van,szóval nagyon kiakasztó,akár hogy is igyekszem soha semmi nem tetszik neki.Az a legrosszabb mikor páromat hangolja ellenem,és sokszor nagyon bele fáradok.Sajnos a fiúk húznak az anyuk fele. Nem azt mondom ő anya mellet van de mellettem sem,azt hiszi az anya hipp-hopp meg változik,pedig soha mindenkinek van egy alaptermészet,és azon nem igen lehet változtatni.Szóval nagyon nehéz dolgok ezek.Ha meg születik a picurkám tutti változtatni fogok ezeken a dolgokon.Kitartás mindenkinek!Üdv_Zsuzsa
2008. jún. 28. 17:04
 9/12 anonim ***** válasza:

kedves zsuzsa!! ne akkor változtass a dolgokon amikor a baba megszületik mert akkor még nehezebb lesz! most kell változtatni! mondd meg a párodnak ugyan azt amit ide írtál! és modd meg anyósodnak is ha nem hagyja abba, soha többet nem teheti be a lábát a házatokba. és igy lesz oka téged mindennek elmondani... ha a párodnak nem tetszik, mondd meg neki ott az ajtó... de úgy is veled marad mert szeret és szereti a gyermeketeket. ne hagyd magad mert a baba fogja meginni a levét!!!

üdv brigi mama :)

2008. jún. 28. 17:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Kié a lakás a tiétek nem??akkor meg maradjon az ajtón kívül és ha a párod igazán szeret akkor meg fogja ezt érteni ugy ahogy a Brigi mama mondta mondd el neki a problémádat.Mert így nem élsz őszinte életet de ha ezt tovább türöd akkor majd a végén ki is készülsz.Vigyázz magadra és nyugodtan tedd amit a szíved diktál.
2008. jún. 28. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!