Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20+1 hetesek vagyunk. Segítene...

20+1 hetesek vagyunk. Segítene valaki? Első baba. Még nem érzem a mozgását. Olyat szoktam csinálni hogy a telefon odateszem a pocihoz és úgy hallgatom hogy mozog (mivel amúgy még nem érzem).

Figyelt kérdés
A napokban inkább pihenget. A hasamat ha "nyomkodom", és van olyan rész ahol keményebb. ott lehet a baba?
2009. júl. 6. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Konkrét mozgásokat én is csak a 22. hét óta érzek, szóval még ne aggódj, első babánál ez teljesen normális.
2009. júl. 6. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen,ahol keményebb ott van a baba,nekem álltalában a bal oldalon vagy középen szokott lenni.Ez a telefonos dolog érdekelne.Ezt hogy érted?Én is 20 hetes vagyok és nem éreztem minden nap de most hogy betöltöttem sokkal sűrűbben.Mivel első baba még nem vagyok biztos benne hogy a beleim mozognak vagy ő,de egyre inkább biztos vagyok benne hogy ő.

2009. júl. 7. 11:04
 3/3 A kérdező kommentje:
a telókon van olyan hogy hangfelvétel.odarakom a telcsit a hasamhoz és elindítom a felvételt,valamennyi ideig felveszek és utánna visszahallgatom.ha mocorgást hallok akkor ébren van a pici,de ha nem hallok semmit akkor szerintem alszik.ennyi az egész.
2009. júl. 7. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!