Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen a reggeli hányás jót...

Terhesen a reggeli hányás jót jelent?

Figyelt kérdés
10 hetes terhes leszek,és már lassan 1 hete minden reggel hányok,előtte csak hányingerem volt egész nap,ezek a hányások azt jelentik,hogy szépen fejlődik a kisbabám?És minden rendben?
2013. aug. 5. 06:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ahogy nézed. A terhességi rosszulléttel küzdő anyukák között kisebb a vetélések száma. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy akinek nincsenek rosszullétei, annak gond van a terhességével.

A hányinger/hányás azt jelzi, hogy változnak a hormonjaid, viszont nem garancia az egészséges gyerekre. Nem ijesztgetés, csak önmagában ebből nem lehet levonni következtetéseket.

2013. aug. 5. 10:15
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 5. 10:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem is magát riogatja, hanem engem.

8+5 vagyok, de heti 3-4 napon érezhető émelygés, enyhe rosszulléten kívül semmi bajom. És egy csomó helyen olvasom, hogy a hányás jó jel, meg hogy Ceizel is ezt mondja, én meg halálra aggódom magamat, hogy igazából semmi komoly bajom.

Tudom nem kéne. Mondjuk én amúgy sem vagyok érzékeny semmire, nem voltam rosszul se a Merckformintól, se a Bromocriptintől, úgy néz ki a terhességtől sem :)

2013. aug. 5. 10:54
 14/15 A kérdező kommentje:
kedves utolsó nekem sem volt semmi bajom,csak émelygés,és 1 hete mindennap hányok.Nyugi
2013. aug. 5. 11:06
 15/15 anonim ***** válasza:
nekem első babámmal csak émelygés volt pár hétig, egészsséges! most második babám várom,17.hetet töltjük,egyszer hánytam összesen! ez mindenkinél változó,ezen nem kell feleslegesen aggódnod!
2013. aug. 5. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!