A terhesség 4. hetén reggeli rosszullét, hányás, lehetséges?
6 napja volt ovulációm "könyv szerint", és együtt voltunk aznap a férjemmel, de megszakitásos módszerrel XD
Tegnap tompán fájt a hasam, mint mikor meg akar jönni, de az még csak egy hét múlva (nem)várható. Ma meg reggel hánytam, 2*. Tényleg terhes lennék? :) Kisfiammal soha sem voltam rosszul. Tippek? Tapasztalatok? Tesztelni még korai, báris ahogy néztem a tapasztalatokat....Köszi! :)
Ez csak akkor lehetséges, ha nem a "könyv szerint" volt ovulációd, hanem korábban.
Amúgy igen, 4 hetesen már lehet ilyen tünet.
Ha tesztelsz egyet, azzal el is dől, ugyanis ha baba okozza a tüneteidet, akkor már a teszt is + , ha meg negatívat tesztelsz, akkor ez egy csúnya vírus, vagy gyomorrontás...
Ha még csak 6 napja volt az aktus,akkor még kb csak most ért a méhedbe a megtermékenyített petesejt.Még ezután kezdi magát beásni a méhfalba,szóval ezért még nem is okozhat panaszokat.
Bár ha magamból indulok ki,nekem a beágyazódás félidejében olyan 6.-7. napon p.érés után kívánós lettem.
Július 25.én volt az utolsó mensim első napja,aug. 13.án megfogant a kisfiúnk,és aug. 25.én már émelyegtem és rá pár napra már hányingerem is volt,ami egyre erősödött.
Hát majd kiderül,hogy terhes vagy-e,ha kimarad a menzeszed.Mivel megszakítással voltatok együtt,így 50-50%.
25+1 hkm
Ja és már szagérzékenységem is volt még a menzeszem kimaradása előtt pár nappal :)
A kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!