Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen a reggeli hányás jót...

Terhesen a reggeli hányás jót jelent?

Figyelt kérdés
10 hetes terhes leszek,és már lassan 1 hete minden reggel hányok,előtte csak hányingerem volt egész nap,ezek a hányások azt jelentik,hogy szépen fejlődik a kisbabám?És minden rendben?
2013. aug. 5. 06:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ez csak annyit jelent, hogy állapotos vagy, semmi többet.
2013. aug. 5. 06:44
 2/15 A kérdező kommentje:
sok cikkben olvastam,hogy a hányás a kismamáknál pozitív jelentést ad a terhesség meglétéről.Ezért kérdezem,2 hete nem láttam a babámat,és szeretném magam megnyugtatni,hogy a hányás pl azt jelenti,semmi gond a kisbabámmal.
2013. aug. 5. 06:46
 3/15 anonim ***** válasza:

én össz. kétszer hánytam, pedig két babaárt várok, van, aki egyszer sem, de mindegyikünknek egészségesek a gyerekei a pociban :) nagy következtetést nem lehet levonni belőle.

29 hikm

2013. aug. 5. 06:56
 4/15 A kérdező kommentje:
félek a következő ultrahangtól és néha a tünetekkel próbálom magam nyugtatni
2013. aug. 5. 06:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántásból írom de ennyire ne parázz rá. Minden rendben van/lesz. Ha megszületik akkor is lesz min aggódni hogy pl miért sír stb. nyugi :)
2013. aug. 5. 07:03
 6/15 anonim ***** válasza:

Ahogy az első válaszadó is írta, annyit jelent, hogy terhes vagy.

A saját érdekedben ne stresszelj rá ennyire, hisz még csak 10 hetes vagy.Végig akarod aggódni a terhességet?

Nem tesz jót se neked, se a babának.

Bőven elég az az aggódás, ami már a célegyenesben jön elő sokunknál, én most vagyok 37 hetes a harmadik kisfiammal, jövő hétre van kitűzve a császár és olyan 2 hete jöttek elő megint az aggályok, ahogy a nagyobbik fiaimnál is.Hidd el, elég hosszú tud lenni ebben az állapotban ez a 2-3 hét, ne akarj magadnak 9 hónapnyi idegességet:)

Inkább élvezd az állapotodat, ha baj van úgyis kiderül időben és nem ilyen "jelekből" tudod meg (ahpogy megnyugtatni sem tud).Negatív példa, de pont a családomban van olyan pár, aki szörnyen babonás, nem vesz semmit születés előtt a babának, nem mondják senkinek a betöltött 12. hétig, h babát várnak, egészségmániások, minden vizsgálatuk jó volt, ennek ellenére született egy Down kóros babájuk, akiről 1 naposan derült ki, hogy az.Tehát semmit nem tudsz tenni, de ha fölöslegesen végigparázod az se jó:) Mint látható is, nem ezeken múlik.

2013. aug. 5. 07:32
 7/15 anonim ***** válasza:
6-os vagyok.Az kimaradt, hogy a nagyobbik fiammal végighánytam a terhességet, szó szerint 9 hónapig minden nap, a kisebbik fiammal 2x hánytam az első 2-3 hétben és annyi.Mindkettő makkegészséges.A harmadik babámmal, aki még a pocimban van az első 12 hét volt a hányós, aztán annyi:)
2013. aug. 5. 07:34
 8/15 Ananke ***** válasza:

Ezt olvasd el,itt le van írva.

[link]

2013. aug. 5. 07:58
 9/15 anonim ***** válasza:
én egyszer hallgattam egy Czeizel Endrés műsort, ő azt mondta jó jel
2013. aug. 5. 09:06
 10/15 anonim ***** válasza:

Nyugi!

Ha neked jó a hányinger/hányás...

A hormonváltozásra neked így reagál a szervezeted. Sokaknak van hányingerük. Nekem pl. Nem volt.

Ne riogasd magad feleslegesen!:-)

32+3

2013. aug. 5. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!