Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet érezni, ha csak szivárog...

Lehet érezni, ha csak szivárog a magzatvíz? Mitől más, mint a terhességi fehér folyás?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A különbség az, hogy a magzatvíz langyos, áttetsző (normál esetben), nincsen "szaga". Valamint tényleg víz-állagú.

2009. okt. 25. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Én berongyoltam a kórházba a 37. héten, mert azt hittem a vizem szivárog, de kiderült, hogy csak elfolyósodott a nyákdugóm, és az folyik kifelé. De ha aggódsz, inkább nézesd meg magad, az a biztos.
2009. okt. 25. 15:25
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2009. okt. 25. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:

a magzatviz viz allagu mint az elso valaszolo irta csak meg anyit tennek hozza hogy sem szine sem szaga nincs de van benne sok ici pici kb gombostufely nagysagu feher darabkak.

Egyebkent ha pisilned kell akor menj el es probalj meg valami eldobhato kis edenybe pisilni es eszre veszed ha vannak benne pici darabkak akkor magzatviz is szivarog mivel az inger hatasara egy picit az is megindul ha meg van repedve a burok.Nekem ez volt az elso tunetem szules elott.

2009. okt. 25. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! A magzatvíz áttetsző és hígabb is. Olyan érzés, mintha bepisilnél. A különbség az, hogy a magzatvizet nem tudod visszatartani.

20 hónapos és 3 hetes babák anyukája

2009. okt. 25. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
hat most megijesztettetek!Nekem mar volt parszor h. a vizeletben feher kis valamik uszkaltak.Söt meg ma is eszrevettem ilyet a vizeletben, es mar vagy 1 hete is lattam ilyet.Nem minden pisikor van de neha igen.Akkor szivarog a magzatvizem?Penteken voltam dokinal minden ok azt mondta.Bocs az OFF-ert!!!
2009. okt. 25. 22:28
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. okt. 26. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!