13hetes terhes vagyok es elkapott a torokfalyas, mit tudnatok ajanlani hazi patika?
Figyelt kérdés
butasag lenne a 3eves fiam lazra valo szirupjat bevenni??csak mert gyogyszert nem merek bevenni,hasznalna egyaltalan??2013. aug. 3. 21:58
1/5 anonim válasza:
fáLYás????? uhhhh
Egyébként valami szopogató tablettát vegyél be. sós vizzel gargalizálj ilyesmi.
2/5 Kiscsillag7906 válasza:
Én a Tantum Verdét használtam, a szopogató cukorkàt. Egyél fokhagymás pirítós kenyeret, gargarizálj sós vízzel.
Jobbulást.
3 fiú anyukája
3/5 anonim válasza:
Régi praktika h egy kiskanál mézbe fokhagymát teszel. Nem a legfinomabb dolog de rengeteget segít. :) Vagy azok a dolgok amiket előttem írtak is tökéletesek. :) A szirupot hanyagold. :)
4/5 Judyt77 válasza:
Nekem ugyanez volt a gondom. Hársfateát ittam, azt lehet terhesen és gyereknek is, és az segített! és c-vitamint szedtem folyamatosan, amíg jobban nem lettem. A tantum verdet nekem is ajánlották, de a gyógyszertárban az eladó azt mondta, az a biztos, ha még azt sem használom. A sós vízzel való gargalizálást és a fokhagymás dolgokat ajánlották, de azokat végül nem kellett kipróbálnom. A hársfatea segített. Nem túl forrón, méz nélkül. Jobbulást!
5/5 anonim válasza:
Langyos sós víz mindent letakarit a torkodrol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!