Rozsdás szegbe léptem este. Mit tegyek? 39 hetes vagyok
Írtam a nőgyógyásznak, hogy mit csináljak most, mert gondolom tetanuszt nem adnak ilyenkor.... Vagy 4éve kaptam ilyen oltást amúgy utoljára. Nagyon félek, hogy bajunk lesz emiatt. Amúgy is tiszta para vagyok minden miatt. Gondolom a hormonok rendezkednek.
Mit tegyek? Nőgyógyász nem írt még vissza, hogy mit tanácsol.
hívd fel az ügyeletet ott biztos adnak tanácsot
jobbulást
Köszi lányok! Holnap felhívom a szülésznőt inkább. Sajnos nálunk az ügyeleten tesznek magasról az ilyen gondra....
Fertőtlenítettem, amint megesett a dolog. Szerintem nem volt az 5éve, mikor ilyen oltást kaptam utoljára. De persze figyelem majd, hogy mi lesz vele.
Mindenkinek köszi!
Szia! Mindenképp beszélj az orvosoddal!
Engem kutya harapta meg a kezemet terhesen és én kaptam tetanuszt, sőőt, még veszettség ellen is be akartak oltani, terhesen!!!!! csak megtagadtam! ( az ÁNTSZ-es nő azt mondta, hogy terhesen is be lehet adni azt a szurit veszettség ellen, aztán utána jártam és kiderült,hogy ilyen információk nincsenek is a hatóanyaggal kapcsolatban hogy terhes nőnek ill a magzatnak árt e vagy sem.... no mindegy. Ha lefertőtlenítetted, az jó, de beszélj a dokiddal,mit tanácsol... de ha mégis azt mondja,hogy kell az oltás ( tetanusz ) akkor azzal nem árthatsz, én is megkaptam, csak én kb 30 hetesen. Jobbulást és majd írj,hogy mit mondott a doki. :)
Reggel a szülésznő tanácsára elmentem az ügyeletre kaptam tetanuszt. Azt mondták nekik 3 helyen is, hogy nyugodtan lehet adni.
Félek, hogy ebben a melegben még lázas is leszek....
De hát ez van. Remélem simán megy ezután már minden.
Köszi, hogy írtatok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!