Gyermek neme? Érzet már más is hasonlóan?
Figyelt kérdés
Most derült kis,h a második gyermekünk is kislány lesz,én elsőre is kisfiút szerettem volna és most egyszerűen nem tudom feldogozni,h nekem nem lesz fiam...Tudom ,h rengeteg ember örülne ha egyáltalán csak gyermeke lehetne és tudom,h undorító dolog és szégyenlem is de egyszerűen akárhogy próbálom elnyomni ezt érzem...Fog ez az érzés változni2013. aug. 2. 20:45
11/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ezt én is ugyanúgy megkapom, ez tipikus beidegződés az emberektől. Eleinte engem is zavart, ma már lepereg. "Jaj, akkor BIZTOS lesz harmadik, két fiú mellé CSAK KELL egy kislány is..." Volt már, hogy azt válaszoltam, hogy elég, ha csak az egyik fiamat kölcsönadom egy fél napra, máris meg fog változni a véleménye.. :P
Egy szó mint száz, idővel nem fog érdekelni ez az egész, most örülj, élvezd ki (talán az utolsó) terhességed.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!