Tényleg hatással van a gyermek szemêlyiségfejlődésére az, hogy 6 hònapos terhesen még nem döntöttük el a nevét?
Az én fiam 3 hónapos és szinte nem is szólítom a nevén annyi beceneve van. Nem hinném, hogy ettől kevesebb lesz...
Ez egy akkora hülyeség!
És aki nem tudja szülésig a nemét? Vagy másik nemű lesz, mint amit a dokik mondtak???
Na, ilyet se hallottam még...:)
De jót mulattam rajta, hogy léteznek ilyen kismamák.
Tavaly volt kismama az egyik rokonunk, volt ám, így Réka, úgy Réka, aztán végül kisfiú lett, mert elnézték az uh-n. Hát, ha belőle nem lesz személyiséghibás gyerek...ezek alapján persze.:)
Nem kell a nevén szólítani és az sem baj, ha az utolsó pillanatban választotok nevet.
Ez az év vicce! :) Úgy látszik, nem olvasnak bulvárt, ha Anglia trónörökösének nem sérült a személyisége azzal, hogy még a szülés napján sem volt neve, szerintem a te lányod is túléli. :)
Az év másik vicce meg az, hogy ilyen baromság miatt nem mész kismama klubba (ha ettől eltekintve szívesen mennél).
a nagylányomat 2 évesen sem szólítottam a nevén hiába volt neki .-)
most is sokszor a beceneve jut elsőre eszembe pedig illik rá a neve :-)
de a másik két gyereknél is ez van/volt :-)
névválasztás : ált az utcsó héten lett végleges
de a fiamnál aznap dőlt el mi is legyen :-)
mivel én nem akartam tudni a nemét mindegyik alkalommal 2 névvel indultam szülni :-)
az hülyeség amit mondtak
nekem mindegyik Kispocok volt amíg bent lakott :-)
Szerintem, a gyerek személyiségfejlődésére az ilyen baromságok sokkal rosszabb hatással vannak! De komolyan... Okés, hogy hall, ezt alá is írom. De a babák memóriája a terhesség kb. 32.-33. hetére fejlődik ki az újszülöttek szintjére. És tegyük hozzá, kétlem, hogy az első dolog, amit megjegyezne, hogy "Jajj, hogy én vagyok a Marika??". Első körben úgyis hangok, hanghordozások maradnak meg benne. (Egyébként is... akinek van még egy gyereke és azt Péternek hívják, attól még a pocakban lévő nem fogja magát Péternek hinni, akár fiú, akár lány, csak mert azt sokat hallja...)
Végül is tök mindegy, ne ragozzuk a hülyeséget! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!