Gyermek neme? Érzet már más is hasonlóan?
Gomdolom fog. Bár én ismerek olyat, akinél sajnos nem változott. Bántalmazta a gyermekét, ütötte, bezárta stb. Terhesen bulizott, ivott, ütötte a hasát. Hál istennek ettől a b*romtól elvették a kisfiút.
Nyílván Te nem ilyen vagy.
A terhesség nem kívánságműsor, amikor babát terveztetek vagy nem védekeztetek tudtátok, hogy nem biztos, hogy kisfiú.
Szerintem mikor megszületik a picike biztosan megváltozik minden és sosem cserélnéd el egy kisfiúra.
Gondolj bele, ott van a pocidban az a pici életke, aki jönni akart, és már most Te vagy neki a mindene.
Mindenki szeretne valamilyen nemű babát, vagy kisfiút vagy kislányt. Hiába tagadják:-) nekem is mimdegy volt, de inkább kislányt szerettem volna és az is lesz:-)))
Majd amikor rúgdos , mimden átértékelődik benned:-)
32hkm
Hááát, azt kell ,hogy mondjam, hogy miden okés lesz. Az első gyerkőc meglepi nem tervezett volt. Eljött a 18 hetes UH napja. Megérkeztünk a lánynévvel. Közölték, hogy fiú névvel könnyebb lenne az élete. :)
A másodiknál ugyanez. Mikor közölték, hogy fiú úgy kiakadtam, hogy elkezdtem sírni. Szégyeltem magam nagyon. (Szülés előtt 2 héttel sikerült ta álnunk neki olyan nevet ami mindkettőnknek tetszik. )Ez az érzés pár napon héten belül elmúlt. Már 14. Hónapos és éppen cicizik. Nagyon édes és okos gyerkőc. Nem adnám 5 lányért sem. Most várjuk a 3. babánkat. Most fiú névvel készülünk a 18 hetesre. Megjósolták, hogy 3 fiam lesz. Már nem erőltetem a lányt, de ha mégis úgy alakul akkor sincs baj mert neki már lesz neve.
Én is annyira, de annyira fiút szerettem volna. Amikor mondták az uh-on, hogy kislány, teljesen letörtem. Aztán telt múlt az idő, és most már annyira örülök, hogy nem fiú lesz. Első gyermekünk lesz, Páromat teljesen le fogja venni a lábáról, imádni fogja, sőt apu kedvence lesz. Most már nem szeretném, hogy fiú legyen, nagyon örülünk a kislánynak, és most már Párom is teljesen oda van érte, pedig még van vissza 4 hét, de annyit beszél hozzá, simogatja a hasam, tervezget, hogy majd ilyen meg olyan lesz, pedig szerintem nálunk tényleg nem sokan vártak jobban kisfiút, szval szerintem nálad is változni fog majd.
Sok boldogságot!
36+0 hkm
Nyugodj meg, változni fog. Semmi baj.:)
Ne nyomd el. Foglalkozz ezzel pár napig, aztán magától jobb lesz.
Én is pont így érzek.
Csalódott vagyok, hogy lányom lesz. ( elvileg)
És bánt, hogy így érzek.
De mindenki azt mondja, hogy majd hozzá szokom a gondolathoz és akkor már nem is akarok kisfiút...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!