Létezik, hogy ilyen sokáig bent tartják a halott babát?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm 34 hetes ikerterhes,egyik babája meghalt.:-( Mivel a másik baba is pici még,most 3 hétig bent tarták még a babákat a pocakban,hogy fejlődjön még az élő baba.Nem lesz ebből baj?Mármint nem kapnak hullamérgezést az elhalt babától?Én még ilyet nem hallottam.Kórházban vannak,figyelik őket,de 3 hét nagyon sok nem?2013. aug. 2. 18:24
1/16 anonim válasza:
Nem nagyon hallottam még ilyenről.Azért 34 hetesen már nem olyan pici és életképtelen az a baba.Nem értem miért kockáztatnak?Miért nem császározzák meg és veszik ki mindkét babát.
2/16 A kérdező kommentje:
Én is ezért aggódom.Még nem hallottam ilyenről,hogy ennyi ideig bent tartsanak egy halott babát,arról nem is beszélve hogy lelkileg milyen ez neki.:-(
2013. aug. 2. 18:29
3/16 anonim válasza:
Én halottam ilyet, több esetet is....
nem tudom hogy hogy, de nem kapnak mérgezést...nyílván figyelik és oka van hogy még nem akarják hogy 34 hetesen megszülessen....
reméljük a másik pici szépen hízik majd hogy minél előbb megszülethessen!!
4/16 anonim válasza:
3-as vagyok :: angyalok szülein is van egy ilyen eset, ha gondolod megkeresem neked....
lelkileg biztos iszonyat nehéz lesz ....és a szülés is :S
5/16 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék,hogy bent legyenek,mert pici is,meg ugye a tüdeje még fejlődik.Azt hiszem kapnak tüdőérlelőt is,csakhát féltjük őket.Semmi előjele nem volt annak sem hogy a másik baba meghalt.Persze figyelik őket,csak ebben a mai világban már semmit sem tudhat az ember.Ha értitek mire gondolok.:-(
2013. aug. 2. 18:33
6/16 A kérdező kommentje:
3-as 4-es megköszönném.És bele sem merek gondolni milyen lehet ez.Nekem van 3 pici gyerekem,és tegnap arra jutottam,semmi nem fontos,csak hogy ŐK egészségesek legyenek,és örülök,hogy vannak.Nagyon közeli ismerős ,felhívni sem merem,csak a párom,mert valószínűleg végigbőgnénk az egészet!:-(
2013. aug. 2. 18:36
7/16 anonim válasza:
édes istenkém...szegények..
hát ikerterhességnél sztem még 34 hetesen nem elég érett a másik baba, és muszáj várni...de atyavilág, szörnyű lehet...
gondolok rájuk ismeretlenül is...
8/16 anonim válasza:
Nagyon sajnálom biztos nagyon nehéz lehet azzal a tudattal élni hogy az egyik pici babája meghalt és benne van :( gondolok rájuk rátok kitartást
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönjük az együttérzést!Nagyon rossz még nekünk is,nemmég nekik!:-(
2013. aug. 2. 21:27
10/16 anonim válasza:
húú sajnálom.Pár hónapja linkelte be egy történetet hasonló esetről az anyalok szülei oldalról.Én akkor nem hittem el,hogy ilyen létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!