Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki halott már az áll terheségről?

Ki halott már az áll terheségről?

Figyelt kérdés

1x össze estem, be vittek a korházba. És megálapították,hogy állterhes vok :(

ki élte már át??

2013. jan. 27. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az álterhesség az, amikor annyira beképzeled, hogy terhes vagy, hogy tüneteket produkálsz. Gondolom te is tudtad előtte, hogy problémád van.
2013. jan. 27. 22:45
 2/11 anonim ***** válasza:
És hová vittek a pszichiátriára?
2013. jan. 27. 22:55
 3/11 anonim válasza:
78%
Tehát nagyobb az állad mint Quagmire-nek, ha áll terhes vagy...Az azért nem semmi a valóságban...Ott mennyi a kihordási idő?
2013. jan. 27. 22:56
 4/11 anonim ***** válasza:
migirimigiri
2013. jan. 27. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
"Állterhesség" nincs, mert az ÁLL nem lehet terhes. ÁL(vagyis nem létező) terhesség viszont van. Ez egy pszichés zavar, amit előidézhet a gyerek utáni fokozott vágyakozás,de akár a terhességtől való beteges félelem is. Amíg az ál-terhest nem szembesítik egyértelműen azzal, hogy nem vár gyereket, addig képes produkálni minden olyan tünetet, ami a valódi terhességre (is) jellemző lehet. Menzesz kimaradása, hányinger, mellfeszülés, has növekedés, sőt még magzatmozgást is érezhet. Ha kiderül, hogy ennek nincs valós alapja, és ezt az ál-terhes is tudomásul veszi, a tünetek nagyon gyorsan megszűnnek. Utána érdemes pszichológus segítségét igénybe venni.
2013. jan. 28. 03:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Emberrel még nem találkoztam aki így lett volna de a kutyám produkálta neki is elég szenvedés volt...ugyanúgy megnőtt a hasa és még teje is volt hormoninjekciót kellett beadatnom neki h elapadjon...

Embernél gondolom még szörnyűbb lehet...de ez tényleg így van h a fokozott gyermek utáni vágy produkálja ezeket a tüneteket...de egyre gyakrabban olvasni itt is h megkérdezik rengetegen h terhes vagyok??? és akkor írják a tüneteket amit persze 1-2 hét után éreznek amikor még nem lehet és ezek is olyanok h beképzelik már mert annyira szeretnék h sikerüljön a baba...olvastam egyszer itt írta vki h a 10 hetes terhességet biztosra észre lehet-e már venni ultrahangon...váltig állította h ő terhes és a dokik a bénák h nem látják h ott a babája...gondolom ő is aztán ilyennel küzdött...te kérdező nálad h volt??? nagyon erősen produkáltad a tüneteket vagy annyira azért nem? Mi lett a vége h értetted meg h nem vagy az? Orvoshoz jártál vele?

2013. jan. 28. 07:56
 7/11 A kérdező kommentje:

A párommal egyszer napi 5x szeretkeztünk. Másnap szakítottunk...

Étvágytalanság gyötört,meg álmatlanság! Csak inni tudtam sokat! Meg néha szédültem. Amikor a szüleimhez mentem ott a konyhába elájultam. A mentőben tértem magamhoz. A korházba vittek. Rá párórá megálapították,hogy terhes vok! Azt hittem h elájulok! Páromat is be hívták. Majd ultra hang és labor után megállapították, h "állterhes" vagyok. majd nem elájúltam. Gondoltamrá h legyen babám,de nem vágytam rá. 2 hét múlva meg szűnt. Már jól vagyok testileg...

2013. jan. 28. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Én találkoztam már álterhes nővel. Elmondta, hogy 7 hónapos terhes, már 15 kilót hízott, 2 kg-s most a gyereke (fiú), stb., stb. Legközelebb, mikor találkoztunk, kiderült, hogy nem is volt baba, csak ő beképzelte. Nem hittem, hogy tényleg van ilyen, nagyon megrázó volt...
2013. jan. 28. 21:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Vagy lehet h a szakítás miatt jártam így?
2013. jan. 28. 21:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát??? Érdekes történet. Az ÁL terhesség egy hosszabb, bonyolultabb lelki folyamat eredménye, nem egyik napról a másikra jön létre. Nálad valószínűleg egy hamarjában félrediagnosztizált terhességet minősítettek át álterhességnek.

Az igazi álterhességek mögött - ahogy az egyik hozzászóló is írta-nagy drámák, komoly lelki problémák vannak,nem ilyen sokszor szexelős, ivós, elájulós tünetek. De az a lényeg, hogy túl vagy rajta.

2013. jan. 28. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!