Ki halott már az áll terheségről?
1x össze estem, be vittek a korházba. És megálapították,hogy állterhes vok :(
ki élte már át??
Emberrel még nem találkoztam aki így lett volna de a kutyám produkálta neki is elég szenvedés volt...ugyanúgy megnőtt a hasa és még teje is volt hormoninjekciót kellett beadatnom neki h elapadjon...
Embernél gondolom még szörnyűbb lehet...de ez tényleg így van h a fokozott gyermek utáni vágy produkálja ezeket a tüneteket...de egyre gyakrabban olvasni itt is h megkérdezik rengetegen h terhes vagyok??? és akkor írják a tüneteket amit persze 1-2 hét után éreznek amikor még nem lehet és ezek is olyanok h beképzelik már mert annyira szeretnék h sikerüljön a baba...olvastam egyszer itt írta vki h a 10 hetes terhességet biztosra észre lehet-e már venni ultrahangon...váltig állította h ő terhes és a dokik a bénák h nem látják h ott a babája...gondolom ő is aztán ilyennel küzdött...te kérdező nálad h volt??? nagyon erősen produkáltad a tüneteket vagy annyira azért nem? Mi lett a vége h értetted meg h nem vagy az? Orvoshoz jártál vele?
A párommal egyszer napi 5x szeretkeztünk. Másnap szakítottunk...
Étvágytalanság gyötört,meg álmatlanság! Csak inni tudtam sokat! Meg néha szédültem. Amikor a szüleimhez mentem ott a konyhába elájultam. A mentőben tértem magamhoz. A korházba vittek. Rá párórá megálapították,hogy terhes vok! Azt hittem h elájulok! Páromat is be hívták. Majd ultra hang és labor után megállapították, h "állterhes" vagyok. majd nem elájúltam. Gondoltamrá h legyen babám,de nem vágytam rá. 2 hét múlva meg szűnt. Már jól vagyok testileg...
Hát??? Érdekes történet. Az ÁL terhesség egy hosszabb, bonyolultabb lelki folyamat eredménye, nem egyik napról a másikra jön létre. Nálad valószínűleg egy hamarjában félrediagnosztizált terhességet minősítettek át álterhességnek.
Az igazi álterhességek mögött - ahogy az egyik hozzászóló is írta-nagy drámák, komoly lelki problémák vannak,nem ilyen sokszor szexelős, ivós, elájulós tünetek. De az a lényeg, hogy túl vagy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!