34-hetes vagyok és alig bírok menni pár100-méter már elég megterhelő és ha többet megyek mint ma is görcsölt a derekam keményedtem, mitől?
Szedjél MagneB6-ot,ha eddig nem szedtél.
A sok keményedéstől kinyílhat a méhszáj.
Én erre gyógyszert is szedek.
Pihenj sokat,és ne sétálgass.
ez már nem csoda, éelképzelhető, hogy hamarabb zsülsz majd, de nem törvényszerű.
szerintem is pihizz minél többet, velem is ez volt, nekem a magnerot 3X2-t javasolták, mert ennek a legjobb a felszívódása...
kitartás, minél több fekvés, és pihi! legalább a 37. hétig jó lenne kihúzni megint. a magzatvíz mennyiségét vizsgálták mostanában?
nyugi, nem lesz baj, ha most szülnél is egészséges lenne a baba..
MagneB6-ot 34 hetesen elkezdeni? Nem orvosi utasításra???
No comment :P
Szia!
Én a 36. hétben vagyok, és ma 4 órát gyalogoltam... hazajövet ágynak dőltem én is... Szerintem ha nem bírod, hát ne erőltetsd magad és igen a 2. baba is jöhet hamarabb! Beszélj orovssal legközelebb, mert én ugy tudom a magnéziumot a 36. héttől ajánlatos elhagyni!
Ez vicces! Én 2x2Mg Citricit szedek, ami megfelel napi 2000mg magnéziumnak. Ezt írta a doki a 21. héttől, mert keményedtem. Majd a 36. héten kell abbahagynom a szedését. Ilyenkor már ne szedj többet. Inkább pihenj sokat. A napokban én is az ágyat nyomom. Nekem is elég egy fél óra és képes nagyon bekemlnyedni a hasam. Fájdogál is a talpon vagyok. Sokat fekszem, én sem szeretnék korán szülni. Szerintem ha betartod a sok pihit, lehet még a 40. hétig is kihúzod.
34+6km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!