Kismamák, szoktatok nyújtózkodni?
Figyelt kérdés
Elözö két terhességemnél olyankor mikor megfeledkeztem róla nagyon fájt a hasam.2013. aug. 1. 12:26
1/6 anonim 

válasza:

szia én végig nyujtózkodtam terhesség alatt,igaz recsegtek is olyankor a csontjaim,de jól esett 2 hetes babó anyukája
2/6 Julie S 

válasza:

Naná, hogy szoktam! Nekem nem fáj tőle semmim.
3/6 anonim 

válasza:

Szoktam, jól esik, főleg reggelente, még fekve. De a pocakomnál tényleg fura, hogy nem úgy "nyúlik", mint azelőtt.
4/6 anonim 

válasza:

nekem is fáj olyankor hasam. Igyekszem kulon nyújtóztarni a lábaimat es a felső testreszemet, derekamat es nagyon lassan. Dokit is kérdeztem hogy ártalmas-e a babára, de azt mondta senni baja nem lesz tőle.
5/6 anonim 

válasza:

Szerencsés az ember, ha tud nyújtózkodni. Nekem mióta begörcsölt tőle a vádlim külön nyújtom a felső testrészemet :D Szedek már magnéziumot azóta, de még mindig nem merek.
A hasam meg reggelente tényleg elég kellemetlen érzés, e nincs semmi baj. :)
30hkm
6/6 A kérdező kommentje:
Reggel nekem is szükségem van a nyújtózásra,de nagyon finoman muszály....kell.
2013. aug. 1. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!