33 hetesek múltunk és most voltunk dokinál. A babám fejének átmérője szerint 34 hetes és 5 napos, combcsontja és többi testrésze szerint pedig 33 hetes 2 napos. Nem nagy az eltérés?
Figyelt kérdés
A dokim azt mondta minden rendben van, csak kicsit kerekebb a feje (szélesebb a füle felé) mint az átlag. De ez ugye nem jelent rendellenességet és nem lesz úgymond "nagyfejű" a baba a testéhez képest? Magándokihoz járok, Ő azt mondta, hogy teljesen rendben van, csak eltér az átlagtól, tehát kerekebb a koponyája. Mondjuk az enyém is kerek, meg apukámé is. Szóval ez az eltérés ugye nem rendellenes?2013. júl. 31. 16:53
1/4 anonim válasza:
Biztos,hogy nem az!!
Engem pl a doki 38 hetesen azzal rémisztgetett,hogy olyan széles a babám feje,hogy majd kapaszkodhatok a szülőágy szélébe.96-os BPD-t mért..ez az SZTK-ban volt..előtte való nap voltam Uh-on a kórházban is,ott meg 91-es BPD-t mértek..nem tudtam,hogy most akkor mire számítsak..végül 35 centis fejkörfogattal született,ami egyáltalán nem nagy!!
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem gond. Én mindigy figyelem uh-n, mikor méregeti, más hétre jön ki a buksija, megint más hétre a combcsontja, és a pocakja is. A mért adatokat a gép összeveti és ebből saccolják meg a méretét, kb mintha átlagot számolnál. Ne aggódj, tök pontosan úgysem tudnak mérni, a babád úgy jó, ahogy van :-)
3/4 anonim válasza:
Nálam is nagyobb a buksija kerek 1 héttel, pedig a férjemnek és a kisfiamnak picike a feje. Hát ő más típus, de az én dokim is azt mondta, minden rendben, kicsit nagyobb lesz a buksija. Most a 38 héten 94 a bpd-je, és az is normálisnak számít, ekkora az eltérés a többi testrésze között, van ilyen.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem 85 mm-es BPD-t mértek, és naptár szerint szombaton töltöm a 34. hetet. Szeptember 14-re vagyok kiírva. Köszönöm a válaszokat, biztos nem lesz gond. A doki is azt mondta, hogy teljesen egészséges.
2013. aug. 1. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!