Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki szedett bromocriptint...

Aki szedett bromocriptint mennyi idő alatt esett teherbe a szedés kezdésétől számítva? Mennyire állt be a menzesz? Pár napos eltérés 31-34 nap beállt ciklusnak számít?

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is most szedem. Molt májusban gy missed ab.-em, és utána nem volt kielégítő a pé-m. Ezért kaptam. Egyébként kb. 35 naposak a ciklusaim, de most vagyok a 38. napomon és még nem jött meg. A hőm eddig sem volt tökéletes, de most ramaty. kb. 10 napig nagyon alacsony volt, utána emelkedett, most meg hol 36,8, hol 36,4, másnap 36,9...

Teszteltem vasárnap, de semmi:(

Én most nem tudom mi lehet velem...

Azt hittem beáll, nem pedig összezavar:(

Hát remélem valaki okosat is tud neked írni:)

2009. szept. 15. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is most szedem, a 2. doboz vége felé járok. Nekem még csak 1x volt mensim, az pontosan 28 napra jött meg és holnap lenne időszerű a második mensi, mióta szedem (eddig Norcolutot szedtem, így 28 napos ciklusaim voltak). Egyedül azt vettem észre, hogy a kezdeti állapothoz képest 1 méretet nőttek a melleim és állandóan aludnék, nagyon leviszi a vérnyomásomat.

Nekem nagyon ingadozó volt a prolaktinom (740 és 350 között), ezért kaptam, napi 1x1 szemet kell bevennem.

2009. szept. 15. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!