Mint írtam, mi már levetettük, a fiam 14 hónapos. Igen, engem megnyugtat, inkább nem veszek bébikompot, rezgő pihenőszéket és más felesleges dolgokat, nekem ez a fontosabb. Felesleges volt megsértődnöd, én csak leírtam a véleményem. Nem gondolkodunk egyformán és kész. Nincs ezzel gond.
2013. júl. 31. 16:42
12/17 anonim válasza:
Nem sértődtem meg, csak azoknak a szülőknek szeretnék plusz infót adni, akik még döntés előtt állnak. Mert sokakhoz sajnos csak a reklám jut el, ami mögötte van, az már nem. Ilyen világban élünk sajnos. Sokan vannak úgy, mint a kérdező is, pl., azt nem is vitatom, hogy maga az őssejt nagyon hasznos, csak ami mögötte van... de ez még sokáig nagy dilemma marad a nagyközönség előtt.
2013. júl. 31. 17:42
13/17 A kérdező kommentje:
Engem is megtamadott 3 ceg is az ajánlatával. Meglepodtem, hogy a tárolása kerul a legtöbbe. Azt is csak 20 évig lehet előre fizetni.nem tudni mennyi pénzt kérnek majd el azután. lehetséges hogy horribilis es megfizethetetlen lesz.Akkor pedig 20 ev fizetése lesz kidobott penz. Zavar, hogy sem ezt nem lehet előre látni sem azt hogy a betegségeket itt Magyarországon kepesek lesznek-e gyógyítani vagy ahhoz is súlyos milliók kellenek majd rsetleg egy kinai utazas is szukseges...
2013. júl. 31. 19:02
14/17 anonim válasza:
Ezzel én úgy vagyok, hogy lehet, hogy kínai utazás vagy milliók kellenek majd esetleg a gyerekem gyógyulásához, de legalább az esély meglehet arra, hogy élhessen. Ha ne adj Isten szükség lesz arra az őssejtre a lelkemet is eladom majd, hogy meglegyenek azok a milliók. Ha viszont nincs mivel gyógyítani, akkor hiába.
2013. júl. 31. 20:03
15/17 anonim válasza:
Na jó, de mi van akkor, ha az őssejt is hordozza a betegséget, azt, amit gyógyítani akarunk vele?
---
Amúgy meg persze, hogy a tárolás a drága... Az a hosszú távú biznisz, nem levenni. Ha marketinges lennék, tuti csinálnék ingyenes levételi akciót, mert abba sokan beleugranak...
Szóval a lényeg, fogalmam sincs. Nem az ára, hanem az értelme miatt.
2013. aug. 1. 09:06
16/17 anonim válasza:
Így van 15-ös, igazad van. Nem az ára, hanem az értelme az, amit senki nem tudhat biztosan. Persze, aki már levetette, ragaszkodik az igazához, kívánom nekik, soha ne legyen szükségük rá, ne kelljen megtudniuk, hogyan működik, ill.működik-e a rendszer. Legyen ez a felesleges pénzkidobásuk.
2013. aug. 1. 17:47
17/17 anonim válasza:
bár régi a kérdés én megosztanék még annyit hogy az össejt dolgot a terhesvitaminokhoz hasonlitanam.nem valoszinü hogy használ vagy szükség van rá de a reklámok azt sulykolják beléd hogy akkor vagy jo anya és gondos szülö ha megveszed és beszeded.mert ártani nem árt. és havalami baj van akkor vess magadra hogy nem vetted igénybe.na nekem ez az elrettentö.
valobangyerekcipöben jar a dolog,és lehet késöbb hasznodra valik de nekem egyenlöre megfizethetetlen. szerintem is elöbb egy kutatási célokra létrehozott össejt bank kéne,ami ingyenes,és ha jelentös sikereket értek el akkor kéne fizetössé tenni. szerintem ha ez egy életmentö dolog lenne akkor nem csak azoknak járhatna akik megtudjak fizetni. szivesen levetetném én is még ha más gyerekén segitek vele. de ennyit nem birok érte kifizetni.talán pár év mulva olcsobb lesz. de most én csak az üzletet latom benne.a segitséget nemigazan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!