Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14. hetes vok. Nagyon felek,...

14. hetes vok. Nagyon felek, kerlek irjatok! Arthat a babanak, ha tegnap kicsit tulhajtottam magam a terhes aerobiccal?

Figyelt kérdés
Terhestornat csinalok, de ma izomlazam van a karomban, hatamban, fenekemben. Okozhat beverzest, vagy esetleg elmehet a baba?
2009. okt. 24. 08:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha terhes aerobicot csináltál nem okozhat elvileg bajt, de vigyáznod kell jobban!!! ilyenkor csak addig szabad mozogni amig jól esik, ilyenkor nem igaz az mint máskor, hogy amikor már érzed és fáj... akkor még párat... most nem az alakformálás a cél, hanem az izmok karbantartása. Biztosan nem lesz baj, ne aggód.
2009. okt. 24. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Inkább sétálj sokat! Hasznosabb, mintha túlhajszolnád magad az aerobikkal, utánna meg aggódsz, hogy baj van e a babaával. Biztos semmi baja, de légy óvatos. Nem is hiszem, hogy egy kismamának terhesen kellene ilyet csinálni.

34km

2009. okt. 24. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem azzal nincs gond, ha esetleg izomlázad lett. Én amikor a Rubint Réka kismamatornáját elkezdtem csinálni, kb. a 11-12. héten nekem is nagyon izomlázam volt, pedig előtte naponta lefutottam 6 km-t, és elég jó kondiba voltam szerintem. Ha jól érezted magad a torna közben, nincs gond. Arra figyelj, hogy ne fáraszd magad ki nagyon, és ha már nem bírod, állj meg, pihenj. Csak óvatosan. Boldog babavárást! 27+1 hetes km
2009. okt. 24. 11:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Jo, csak nem akarok nagyon meghizni, meg azt olvastam, hogy a mozgas jo hatassal van mindkettonkre es a szules is hamarabb, kevesebb fajdalommal zajlik.

Egyebkent Rubint Rekanak a terhestornajat csinalom.

2009. okt. 24. 11:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt! Akkor te is pont azt csinaltad, amit most en... szerintem nagyon jo es kozben nem ereztem faradtnak magam.
2009. okt. 24. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!