Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyugtatást kérnék? Segítséget...

Nyugtatást kérnék? Segítséget kérek ha van tapasztalat.

Figyelt kérdés
Ma 12+ 4 naposan voltam uh-n. Megállapították,hogy a nyaki bőrredő 3,07 a felső határ minden más adat tökéletes.
2013. júl. 30. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is azt javaslom menj el egy jobb ultrahangra!

Írd meg majd mi lett légyszi!

2013. júl. 30. 14:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Megnéztem a Prena Tesztet

Ezt írja :

Mi történik pozitív eredmény esetén?

Ha a PrenaTestŸ eredménye pozitív, akkor a magzat majd­nem biztosan az adott triszómiával sújtott. Ebben az esetben genetikai tanácsadást követően, invazív genetikai vizsgálattal – rendszerint amniocentézissel – kell megerősíteni a diagnózist.

Szóval ennek a vége is amniocentézis

2013. júl. 30. 14:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia. Csak a saiat tapasztalatomat tudom beled leirni. Velem is ez tortent csak nekem 3.5 mm volt. Annyi a kulonbseg hogy en nem magyarorszagon elek.

Nekem az arany 1:5-volt hogy beteg lehet. Itt egybol kuldtek korionboholy mintavetelre. Hal istennek minden rendben volt az eredmennyel. Azota mar egy egeszseges 2 eves kisfiu. Nem tudtak megmondani, hogy miert volt nagyobb a nyakiredo. A kesobbi szivultrahangon is minden oke volt vele. Igy csak a vallukat vonogattak.

Ne add fel probalj megnyugodni. Beszelj egy genetikai tanacsadoval. Szoritok es kivanom neked hogy minden rendben legyen

2013. júl. 30. 14:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Mindenképp csináltass kombinált tesztet, 1 héten belül megvan az eredmény, 95% pontosságú, és utána még bőven dönthetsz invazív vizsgálat mellett, ha az indokolja.
2013. júl. 30. 14:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat és a segítséget. Igazából 14 évvel ezelőtt az első gyerekemnél is ez volt a probléma és hála az égnek teljesen egészséges nagy fiú márra. Valahol belül a lelkemben tudom,hogy semmi baja nincs a babának csak mégis kicsit ilyesztő a helyzet első hallásra. Minden képen megyek genetikára csak kapjak idő pontot. Igérem,hogy be fogok számolni a fejleményekről.
2013. júl. 30. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!