Nyugtatást kérnék? Segítséget kérek ha van tapasztalat.
Figyelt kérdés
Ma 12+ 4 naposan voltam uh-n. Megállapították,hogy a nyaki bőrredő 3,07 a felső határ minden más adat tökéletes.2013. júl. 30. 13:28
1/15 anonim válasza:
Én nem tudlak nyugtatni. Orvos tudja ezt megtenni. Remélem miden rendben lesz.
2/15 anonim válasza:
Esetleg elmehetnétek egy magánklinikára.Ott sokkal jobb a gép.Elég drága.Én mindenen spóroltam.Sztk orvos,ügyeletes szülés stb.Egyedül ezen nem.Rettegtem attól,hogy esetleg beteg babám lesz.Én (ha jól emlékszek)IIkerületben voltam.A délinél kell fölmenni.Termékenységi klinika talán....
3/15 anonim válasza:
Nálunk csak 2,5 -ig fogadják el, afelett rossznak számít.
Orrcsontot láttak? Mindenképp menj amniocentézisre
4/15 A kérdező kommentje:
Igen látták az orrcsontot is és ezen kívül minden a legnagyobb rendben van. Itt 3 a plafon.Holnap tudok időpontot kérni genetikai uh-ra Kecskemétre mert vidéki vagyok..
2013. júl. 30. 13:46
5/15 anonim válasza:
Csináltass kombinált tesztet, még belefér az időbe ha pár nap alatt el tudod intézni. Pár ezer forint és egy vérvétel csak, az pontosabb becslést ad, és ha rendben van az afp-t is kihagyhatod.
6/15 anonim válasza:
Istenhegyin nagyon profik ezek a szűrések, fizetős, de nagyon dicsérik az ottani szakembereket!
7/15 anonim válasza:
Kecskeméten Dr. Nemes Andráshoz menj szerintem, nagyon pontos a gépe!
8/15 anonim válasza:
Én integrált tesztet csináltatnék a helyedben, sokkal megbízhatóbb, mint a kombinált. 16. héten van a 2. vérvétel, kb 1 hét múlva megvan az eredmény. Ha nem jó, még van időd amniocentézist csináltatni.
9/15 anonim válasza:
Az amniocentézis egy roppant veszélyes vizsgálat, van ennél sokkal humánusabb módszer, ami ugyan nem olcsó, de 100%-os. Ilyen pl. a Prena teszt, amely vérből szűri a betegséget. www.prenatest.hu
10/15 anonim válasza:
kombi + integrált teszttel lassan elcsúszik a kérdező, mert 12+4 napos, én elmennék egy jobb UH-ra, pl. Istenhegyi Klinika, ott mit mondanak? de őket érdemes kombi teszt miatt is felhívni, segítőkészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!