Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A keményedés miatt növelni...

A keményedés miatt növelni kell a magnézium adagot, vagy normális és nem kell ellene tenni?

Figyelt kérdés
23.hetet kezdtem, mintha 1-2 napja keményedne a hasam. Csak sejtem hogy ez az lehet, mert már itt többször olvastam róla. Ez normális és nem káros a babára?, vagy szólni kell a dokinak és esetleg több magnéziumot szedni? Az elmúlt éjjel a lábam is begörcsölt többször. magneB6-ot szedek, de csak 1-et mondott naponta a doki.
2009. okt. 23. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is keményedett a hasam a 17. héttől a sima magneb6-ból 2x2 írt elő a dokim. Ez így 12 napra volt elegendő. Most találtam egy jobb megoldást szintén magneb6, de extra is rá van írva, így ebből csak a fele mennyiséget szedem, vagyis 2x1-et és 15 napra elegendő.

Szerintem emelheted az adagot, de amúgy is csak a terhesség 36. hetéig lehet szedni, mert utána már keményedhet, akkor már nem baj.

31 km

2009. okt. 23. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Én napi 250mg magnézimuot szedek a 11. héttől+ ami még benne van a terhesvitaminomban. A napi szükséglet terhesen amúgy is 300mg körül van, szóval nyugodtan emelhetsz az adagodon max. lesz egy kis hasmenésed.
2009. okt. 23. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:

18. héttől 3x2 magneB6-ot szedek. Nyugodtan vegyél be, nem jó, ha keményedik!

34h

2009. okt. 24. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Az édes kevés. Szedj 3x2-t. Ha az sem válik be említsd meg a dokinak és valszeg mg Citricit fog írni.

34km

2009. okt. 24. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!