Hat a magnezium citrit kemenyedes ellen? Nem lett tole valami mellekhatas?
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 21:34
1/5 anonim válasza:
Nekem valamennyit használt, de nem szűntek meg a keményedéseim, igaz sok volt és szinte folyamatosan kemény voltam, ha mozogtam.
Napi 3X2-őt ittam, utáltam, savanyú íze volt:-(
Mellékhatása nem volt, attól nem kell félned:-)
2/5 anonim válasza:
Nekem jó volt, de ez nem azt jelenti, hogy nem szűntek meg a keményedések, hanem, hogy "ártalmatlanok" azaz gyengébbek voltak. Kb 7 hétig szedtem, sosem volt semmi gond, és volt, hogy elfelejtettem beszedni, hát volt különbség!! És nem drága :) Mellékhatását én nem tapasztaltam.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, csak mar annyi mindent szedek es nem akarom, hogy osszekeveredjen minden, es kozben utanajartam, hogy milyen hatassal lehet az emeszto rendszerre, en holnaptol kezdem majd szedni, talan segit egy kicsit, en a magne b6-ot egyszeruen nem erzem meg, semmit sem csinal, csak iszonyu nagy etvagyat.
2009. aug. 6. 23:44
4/5 anonim válasza:
Képzeld el, hogy én Magne B6-on élek gyakorlatilag a 12. héttől. nagyon sokat keményedek. rohadt drága. a háziorvosom felírta ezt a magnézium citritet. megkérdeztem a nőgyogyit, azt mondta , nyugodtan szedhetem, de ő azért ajánlja a többi orvossal együtt a magne B6-ot, mert a B6 az a vitamin, ami segíti a szervezetnek felszívódni a magnéziumot. ezért van az, hogy ilen kevés a magnézium a magne b6-ban. mert hatékonyabb ezáltal.... próbáld ki... valóban olcsóbb. semmi bajod nem lesz tőle.....túladagolni sem lehet.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én az előző terhességemnél a 20.héttől napi 3*1 Mg citricit szedtem. A keményedéseket nem szüntette meg, de enyhítette és ritkította őket. A 36. hétig szedtem. Túlhordtam a babát, holott a méhszájam is nyitva volt.
Én nem törtem porrá, csak ketté törtem és úgy nyeltem le. Így is érződött egy kicsit a savanykás íze, de ha teával vettem be, nem vízzel, akkor semmit nem éreztem.
Ja, semmi mellékhatása nem volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!