Mit tegyek a sok keményedés ellen?
Szedek magnéziumot, de hiába. Magnézium citricit szedek, elvileg 2x1-et kellene, de van, hogy 3-at is beveszek. Mintha be sem venném. Ma már szinte egész nap folyamatosan nagyon kemény volt a hasam és eléggé fájdalmas is volt. Estére olyan "mindjárt megjön " érzésem van, ami a derekamba is sugárzik. Ezek már a jósló fájások? Nem lesz baj a sok keményedésből? Mit csináljak?
35 hetes kismama
Valószínű ezek már jóslók, ha a derekad is fáj, az igaziak is így kezdődnek. Ha erősödnének és kezdenek rendszeressé válni az összehúzódások, kezdd el nézni az időt!
Itt már csak 1 dolgot tehetsz, nagyon sokat feküdj, pihenj! Nem ártana kihúzni a 37. hétig... Utána már elhagyható a mg is (ezt ajánlják az orvosok általában).
Próbáld ki a Magnosolv port, nekem jobb volt, mint a Mg-citrát, hátha ez jobban felszívódik!
Ha teheted pihenj, lazíts,még 1-2 hétig maradjon bent a picur :). Egyébként a keményedéstől a méhszáj nyílhat, ami nem feltétlenül baj ennyi idősen, csak a szülés ne induljon meg!
Boldog babavárást :)
Iktass ki minden zavaró tényezőt, ha van ilyen körülötted. Idegesítő anyós stb. :-) De most tényleg, ezt nem viccből írom.
Könnyű szülést és jó várakozást addig is!
Én 34 hetesen ugyanígy vagyok.Iszonyat fáj a hasam a derekam és még a gátnál is érzek fájdalmat!Nem rendszeres,mozgásra elmúlik,de az utóbbi napokban sűrűsödik.
Én pedig Magnerot-ot szedek!Nekem általában hajnal és reggel között jönnek ezek a fájdalmak.Én is aggódok,mert korai még.
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!