Mit kell tennem ha rosszul vagyok ebben a hőségben? Eléggé szédülök, nem nagyon kapok levegőt, furán támolygok. Van valami praktika?
Egy frissítő zuhany, vagy ülj be egy kád elviselhetően hideg vízbe!
ÉS IGYÁL SOK SOK FOLYADÉKOT AMI INKÁBB VÍZ
Én ma már megittam 2 liter vizet, és a lányommal 4X pancsiztunk a kádban (panel hiányában, csak ez van)
2. vagyok!
Ilyenkor a kávé se a legjobb megoldás, mert vízen von el a szervezetből! Hűts be citromos vizet! Nekünk 6 liter van folyamatosan bent! Sokat iszunk!
Én most vagyok 25 hetes, de a lányom mellett aki 23 hós nem hagyhatom hogy rosszul legyek!
Alap esetben nem iszom sokat, de most annál többet!
velem is ugyan ez van szegény páromra szakad a mosogatás is :) bágyadt levert vagyok esek össze...nyugi csajok lassan jön az enyhülés 10 fokkal kevesebbet mutat holnaptól a hőmérő
28 hetes kismama
Pihenj és igyál sokat.
Milyen ééééérdekes, hogy terhesen nem szabad hideg vízzel sem zuhanyozni, se abban fürdeni, mert elindulhat a szülés. De itt meg azt javasolják. Persze, tuti jóóóó a felhevült testednek ha hideggel zuhanyzol!!!!!!!!!
Aztán ha vmi baj lesz, akkor....????
Langyos zuhany max.
Már bocsi, de azért írtam, hogy elviselhetően hideg! Nem azt hogy jéghideg vízzel tusoljon le! :D A kettő között marha nagy a különbség!
2. terhességem, de ezt még nem hallottam, hogy hideg vízzel nem lehet tusolni mert beindítja a terhességet!
2-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!