Betöltöttem a 40hetet, holnap kell dokihoz mennem. Eddig egyszer voltak jóslóim. A pici semmi jelét nem mutatja hogy kibújna. Mit tehetnék? Valami praktika?
Ha az orvos úgy látja, hogy gond lenne, akkor megindítja majd a szülést. Amúgy pedig jön majd, ha jönni akar.
Nekem semmi nem vált be, bár nem is erőltettem a dolgot, úgy voltam vele, hogy nem véletlen marad még bent.
Nehéz az utolsó pár nap, de kitartást!
mondjuk tegnap előtt este szeretkeztünk és tegnap reggel voltak a jóslóim...de a tegnapinak semmi hatását nem érzem.. :D
Nagyon türelmetlen vagyok már,olyan nehéz kivárni hogy kibújjon.
kérdező, sokat sétáltam én a végén, jöttem mentem, totyogtam igazából, lehet, hogy ez segített, de inkább az idő, magától tudják a babák mikor kell indulni.
Leírom neked, hátha ez bíztató, hogy nem vagy egyedül, és sokan túl mennek a betöltött 40. héten. Az első babámat 40+6 napra szültem, de amikor túl voltam a terminuson azt mondtam, most már nekem mindegy, valahogy ki fog jönni, jöjjön aminek jönnie kell, nekem mindenki azt mondta, nyugi baba még nem maradt bent, és ez így van. :) Nekem még a kiírt napján is 3000 volt a méhszájam, és csak a túlhordós héten jóslóztam párszor, picit alakult a méhszáj, de nem nagyon, hétfőn már indította a volna a doki, de csütörtök éjjel elindult magától, péntek délre meg is született, ez így lassúnak hangzik, de nem fájt (még fájásgyengeségem is volt, oxitocint is kaptam) nagyon szép élmény volt, olyan jó visszagondolni arra az utolsó pár várakozós napra is. Pár nap, vagy pár óra és a karjaidban lesz a babád, addig pedig két séta között aludj amennyit csak tudsz, mert minél kipihentebben várod a csodát, annál kevésbé lesz nehéz majd az elején. Aludj most még sokat délutánonként is, ha tudsz, este is feküdj le korán, ezt tudom tanácsolni :)
Élvezd a pocakodat!! A kismamságot, tényleg nem sok van belőle!!
Búcsúzz el a hasadtól!!:) Nekem ez vált be!
EGyik este mondtam a pocakomnak, hogy na ez az utolsó együtt töltött éjszakánk. És mi tényleg mentünk másnap szülni. MÁsnap este már tényleg nélküle feküdtem le aludni. :))) Egy édes kis csöpp babával persze! :)))
Kitartást, tényleg élvezd ki az utolsó napokat órákat!És pihenj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!