Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Betöltöttem a 40hetet, holnap...

Betöltöttem a 40hetet, holnap kell dokihoz mennem. Eddig egyszer voltak jóslóim. A pici semmi jelét nem mutatja hogy kibújna. Mit tehetnék? Valami praktika?

Figyelt kérdés
sem a lépcsőzés,sem a séta,fürdő szeretkezés nem segített eddig.
2013. ápr. 15. 09:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10:14-es vagyok, bizony emelgetni lepcsozni nem szabad szerintem se, csak egy kis lassu séta és sok alvás. Nekem az utolso napom ugy nézett ki, hogy reggel orvos lecsekkolt megállapitottuk hogy semmi fejlemény, még magzatvizet se tudott nézni totàl zárt voltam, utána kocsiba be, evezettem egy boltba szénmonoxid mérőt venni, utána elmentem a kéményseprőkhöz, jo 100 méterre parkoltam hogy egy kicsit sétáljak, utána haza, ebéd, alvás a kanapén, 5 körül ébredtem, elsétáltam pár utcára egy kávézòba ahol barátok vártak, teraszon ücsörgés, 8 körül haza séta, a ház előtt még beszélgettünk többen, de egyszercsak már nem bírtam, annyira nyomta lefelé a buksiját, mondtam a férjemnek hogy menjünk fel, pihennem kell. 11kor éreztem ismét hogy valamit matat lent a baba...fura volt. Aludtam és éjjel 2 körül görcsökre ébredtem, 4re értünk be a kórházba, akkor bő 2 ujjnyi megvolt már, pedig tényleg nem nagyon fájt, mint egy átlag hasfájás menzeszkor... Na nem mesélem el az egész életem, az a lényeg pihenj sokat, ezek lesznek életeded legboldogabb percei.
2013. ápr. 15. 14:56
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Érdekel minden tapasztalat és jó olvasni a töréneteiteket! :D
2013. ápr. 15. 17:51
 13/15 anonim ***** válasza:
na van már valami fejlemény? :)
2013. ápr. 17. 09:09
 14/15 A kérdező kommentje:
szia.nincsen.még mindig nem akar kibújni.már néztek magzatvízet,arany tiszta.csak egy ujjnyíra vagyok nyítva.minden nap járom az orvost(hála nem fektettek be)
2013. ápr. 17. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:
szia! ha már egy ujjnyira nyitva van, akkor az már nagyon jó! hány nappal vagy most túl a 40. héten? Vagy már esetleg történt valami tegnap óta?
2013. ápr. 18. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!