Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, akik dec. -ben...

Kismamik, akik dec. -ben szültök, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Mit éreztek, mit gondoltok, mit vettetek már, mikorra vagytok kiírva?
2013. júl. 28. 23:56
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Itt vagyok, jol vagyok! :) Pár napig én is szenvedtem a hasfeszüléssel, olyan volt mint mikor mensi elött felfújodva érzi magát az ember. És néha társul a megjön érzés is, de az normális. Van aki végig érzi,van aki terhesség alatt egyszer sem. Nekem most volt ilyen harmadszorra. Mi is mindjárt betöltjük a 26.hetet, iszonyú gyorsan szalad idő!! :)
2013. szept. 22. 12:07
 42/43 anonim ***** válasza:
28 hetes vagzok és néha ugz felvagyok, fújódva mint egz lufi de nem keménz a hasam tapintásra. ez normális lenne?
2013. szept. 23. 13:07
 43/43 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Lassan 27 hetes és már 74 kiló... :( Belehúztam; nem egész 2 hónap alatt +8 kiló, így 14 kilónál járok, hát 18-nál már nem állok meg! Sajnos. Már akkora a hasam, hogy nehéz az öltözködés. Felül azért, mert szinte semmi nem ér le a hasam alá, a nadrágot és a cipőt meg egyre nehezebb felhúzni. 102 centi a hasam. A kicsi fiút 26 hetesen 942 g-ra becsülték és már visszavonhatatlanul kisfiú, 4D-n voltunk. Farfekvéses a kincsem! Remélem befordul, mondjuk még van ideje... Még nem igazán vásároltam be neki. A kórházi csomagot 1 hónapon belül tervezem összerakni, azaz lassan nekilátok. Most kocsicsere project volt, mert 3 gyerek(ülés) még egy ford mondeo kombiba se fér be, ma adtuk le a kiskocsit (hiányozni fog), 1-2 nap és 7 személyes családi autó tulajdonosai leszünk. Az én kocsim cseréjére még 7-8 hónapunk biztos van, de a párom már a kórházból sem tudott volna hazahozni minket! :) Hogy vagytok csajok? Hol tartotok?
2013. szept. 23. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!