Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, akik dec. -ben...

Kismamik, akik dec. -ben szültök, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Mit éreztek, mit gondoltok, mit vettetek már, mikorra vagytok kiírva?
2013. júl. 28. 23:56
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Mennyit mozog a babátok?
2013. júl. 30. 17:54
 12/43 anonim ***** válasza:

az enyém főleg este mozog, de ma a munkahelyemen is hasbarugott ...

20+3 hetes mami

2013. júl. 31. 11:51
 13/43 anonim ***** válasza:
kellene valahol egy fórum, ahol lehetne beszélgetni....
2013. júl. 31. 11:52
 14/43 anonim ***** válasza:
Én már 2 fórumra is regeltem, aztán pár hét alatt kihalt az egész. :(
2013. júl. 31. 12:26
 15/43 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ez a fórum tényleg jó ötlet! Mondjuk én az első babánkat várom, jól jönnének az infók, tapasztalatok, vélemények. Szívesen beszélgetnék veletek, kivel mi történt, stb...
2013. júl. 31. 13:02
 16/43 A kérdező kommentje:
Inditott vmelyikotok forumot azota? Hogy vagytok? Kislqnyt v kisfiut vartok? Mi meg nem tudjuk de kisfiut almodtam! :D
2013. aug. 3. 15:11
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem maradjunk itt, az a biztos. :)

Én kisfiút várok, egyértelmű fütyit láttunk a 18 hetes UH-n. Megmondom őszintén, hogy fiút is szerettem volna, a nagyobbik is az, és teljesen imádok fiús anya lenni. :)

Jól vagyok, a meleget nem bírom, van klímánk, ritkán használjuk, de most be van kapcsolva. Holnap délutánra Balaton a program, alig várom.

Ma kicsit görcsölt a hasam, de nem lehet mindig pihenni. Enni is kell, plusz apránként festjük a házat, azzal is haladni kell, októberre el kéne fogyjon. Még 2 helyiség van vissza.

Huh, sorry a bőségért. :)

D.

2013. aug. 3. 19:11
 18/43 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Olvasgatva itt a vásárolgatásról nem bírtam tovább és tegnap megvettem az első dolgot a pocakban lévő Danikának, ami egy pihe-puha macis takaró lett. Így, hogy 3.-nak érkezik elég kevés dolog lesz, amit kimondottan ő kap, azért egy pár babaruha, cumisüveg, textilpelus... Szinte minden megvan, hisz a 2. babám is kisfiú 10 hónapos örökmozgó, csak ő szeptemberi, így valszeg a ruhatárát nem nagyon tudja majd örökölni, de mér tényleg mindene megvan a 2 nagynak. A párom azt mondta, hogy játékot már csak akkor vehetek, ha minden egyes új játék megvételekor kidobok egy régit. Ha látnátok a szobájukat! :) A keresztelőre meghívott vendégek egyetértettek abban, hogy olyan, mint egy bölcsis és egy ovis szoba összerakva. :D Akkor azért elgondolkodtam! :) Ez a meleg szinte elviselhetetlen. Mára igértam játszót a nagylánynak, de megbeszéltem vele, hogy inkább holnap reggel azzal kezdjük a napot. Ti hogy vagytok? 19 hkm
2013. aug. 4. 16:48
 19/43 A kérdező kommentje:
Nektek is csak picike mozgások érezhetök? Nekem olyan mintha simogatna belülröl. :) Megkapta elsö játékát, egy zenélö babajátékot. Ti zenéltek Neki? Elsö babások, féltek a szüléstöl? Remélem nem tüntök el innen!? :D
2013. aug. 5. 09:46
 20/43 anonim ***** válasza:

Én maradok. :)

Az enyém is csak kicsiket mozog. Venni még semmit nem vettem, most nézegetek a Vaterán egy rugicsomagot, talán az lesz az első. De a nagyról mindent eltettem, úgyhogy nem is kell szinte semmi. Körömvágó-ollót és orrszívót akarok venni, hogy mind a kettőnek külön legyen.

Holnap töltöm a 20. hetet!

D.

2013. aug. 5. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!