Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam strandon és bementem...

Ma voltam strandon és bementem a hidegebb vízbe 24 fokos volt. Ez árthat a picikének? 13 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Atyaúristen....

Bizony, az orra helyén egy jégcsap fog lógni.

2013. júl. 27. 21:53
 2/7 gabszem ***** válasza:
nem a hideg vizzel van a gond. strandra nem igazan szerencses terhesen jarni. össze lehet szedni mindenféle nyavalyát. ha már mindenképpen vízbe akarsz menni akkor már inkább természetes vízbe de én terhesen inkább nem mentem be, csak combig. ( nem vagyok paramami de az ördög nem alszik :)
2013. júl. 27. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
A hideg viztol nem lesz baja. Viszont siman osszeszedhettel fertozest, attol lehet.
2013. júl. 27. 22:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak a sógornőm nyavajgott, h nem kéne bemennem inkább a melegvízbe menjek. Ezért kérdeztem.
2013. júl. 28. 02:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy egész terhesség alatt tilos a strandolás. A hideg víz önmagában semmi gondot nem okoz persze, ha fertőzést nem szedtél össze. A meleg víz valóban gázabb, mert az közvetlenül is okozhat vetélést.
2013. júl. 28. 07:34
 6/7 anonim ***** válasza:
termálba nagyon nem ajánlatos bemenni,jó hogy nem hallgattál a sógornődre. a hideg víz nem hinném,hoy árt,csak maga a strandvíz.
2013. júl. 28. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Egészséges terhességben, a strandolás semmi gondot nem fog okozni, nem extrém hideg vízben. A 24 fok nem extrém hideg.

A nagyon hideg méh összehúzódást okozhat.

Meleg vízbe nem szabad menni, mert alhasi vérbőséget okoz, ami vetélést okozhat.

Ezenkívül a fertőzésekre kell ügyelni, amelyet egy canestennel bekent tampon felhelyezésével, valamint a strandolás utáni alapos intim mosakodással el lehet kerülni.

Gondolj arra, hogy a legajánlottabb testmozgás állapotosan a terhes úszás, amely normál strandokon történik.

A természetes vizeink minősége kiváló, ott lehet igazá-n pancsolni.

Itt erről meg is győződhetsz:

[link]

2013. júl. 28. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!