Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nászútra repülnénk, az út 10...

Nászútra repülnénk, az út 10 óra átszállással. Nem akarunk rosszat a picikének, minden tölünk telhetöt megteszünk. Ugye nem veszélyeztetjük ezzel a picit?

Figyelt kérdés
Most 8 hetesek és 6 naposak vagyunk.Akkor pedig már túl leszünk a 12. héten.
2008. aug. 5. 13:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én a helyedben biztos nem mennék!

Azt hogy veszélyezteted e inkább az orvosodtól kérdezd meg, mivel mindenkinek teljesen más a szervezete.

Alapvetően a repülés nem veszélyes. 10 óra szerintem elég sok idő és valószínűleg nagyon el is fogsz fáradni szóval szerintem gondold meg! 10 óra egy nem terhes nőnek is sok az utazásból, hát még így.. És még azt se tudhatod előre, hogy mennyire leszel hányós, émelygős, stb. És átszenvedni úgy egy utat, hát nem tudom.. végülis mindenkinek a saját döntése. De én azt vallom, hogy nem terhesen kell az embernek "tesztelnie" magát mit mennyire bír, mitől lesz rosszul.

Mi is voltunk nászúton múlthéten, de mi csak a mátrába mentünk 4 napra, megengedthettük volna magunknak, hogy elutazunk a világ másik felébe de én nem szerettem volna. Nem szivesen tenném ki magam egy hosszú útnak.

De ez csak az én véleményem.

25 hetes kismami

2008. aug. 5. 14:49
 2/18 anonim ***** válasza:

Mi is voltunk a férjemmel tavasszal vakációzni, akkor 13 hetes voltam. Tök jól bírtam a repülést, és amikor a dokimat megkérdeztem, mit szól hozzá, azt mondta, ki ne hagyjam:-))

Ha jól vagy, és a dokid nem ellenzi, menj nyugodtan. Nekem szép emlék, remélem neked is az lesz.

34 hetes kismama

2008. aug. 5. 15:09
 3/18 A kérdező kommentje:

Az orvosom nem tiltotta és jól érzem magam annak ellenére,

hogy sokat dolgozom-így sokat mozgom is.Sokat utaztam korábban is,6-7 órát(persze akkor még nem voltam babás).De azért köszönöm!

2008. aug. 5. 15:09
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

szerintem se repülj!

én biztos jobban félteném a babámat. gondolj bele, ha elvetélsz, milyen emlékeitek lennének a nászútról! meg tudnád magadnak bocsájtani az önzőségedet?

2008. aug. 5. 15:10
 5/18 A kérdező kommentje:
A 2. válaszolónak:nagyon köszönöm!Gratulálok a babácskához és jó egészséget!! :)
2008. aug. 5. 15:10
 6/18 anonim ***** válasza:

Szia! Én 18 hetesen repültem, igaz csak olyan 2.5 óra volt az út, de minden rendben volt a repüléssel. A városnézést - folyamatos sétálgatás, lépcsőzés - már kevésbé bírtam, de ez kiszámíthatatlan. A repülés közben figyelj rá, hogy rendszeresen felállj - ne üld végig az utat.

Kellemes utat és boldog babavárást.

2008. aug. 5. 15:30
 7/18 anonim ***** válasza:
Én is voltam a 14. héten, nincs ellenvetés, nekem összesen 2,5 óa volt,nem volt semmi probléma, a 10 óra kicsit sok, de közben állj fel, sétálj többször,mozgasd meg magad, akkor nem lesz baj szerintem.
2008. aug. 5. 15:53
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is repültem a tengerentúlra, átszállással több mint 12 óra volt az út, és semmi gondom nem volt, néhány dologra érdemes figyelni, hogy többször sétálj, igyál sok folyadékot, vigyél MagneB6-ot ha esetleg keményednél, de alapvetőleg semmi gond nincs a repüléssel. Ha az orvos nem ellenzi, akkor nyugodtan menj, hihetetlenül feltöltődsz, és egy jó darabig úgysem teheted meg, hogy utazgass! Jó utat
2008. aug. 5. 16:25
 9/18 anonim ***** válasza:
Egyébként hova repültök? mert az uticél viszont nem mindegy. Én távol-keleti vagy arab országba nem repülnék ilyenkor. Egyszerűen csak azért, mert ott más baktériumokkal találkozol, mint itthon.
2008. aug. 5. 16:26
 10/18 anonim ***** válasza:

Miért vetélne el?????????????

Miért mindíg a legrosszabbra gondolni???

Ha az orvosod sem ellenzi és Te is mozgós típos vagy ahogy bírod akkor miért hagynád ki a nászutadat?

Szerintem is menj nyugodtan. Ha meg nem bírod az ülést a repülőn, majd felállsz egy kicsit.

Jó utat Nektek!!

2008. aug. 5. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!