Amore kérdése:
Melyik terhes vitamint ajánljátok?
Figyelt kérdés
Várom a válaszotaikat,tapasztalataitokat!
Előre is köszi!
2009. okt. 23. 11:24
21/26 anonim válasza:
Én Gravidát szedek,szerintem nagyon jó.
22/26 anonim válasza:
Én elevitet szedtem. Semmi rosszullétem nem volt,még egy pici hányinger sem, csak aluszékony voltam. nem született nagy babám. teljesen egészséges babám született. minden nap bevettem egyet
23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat! Várom a továbbiakat!
2009. okt. 26. 13:37
24/26 anonim válasza:
Az első terehsségem alatt elevitet szedtem, nem értettem miért mondja mindenki, hogy a 20. héttől már ne szedjem, én csak szedtem tovább, a kisfiam a 41. hétre született 3550 g és 53 cm.vel, tehát nem lett hatalmas baba, ja és még a szoptatás első 2 hónapjában is szedtem.Most a második babánál már a 12. hét utántól le akarnak beszélni az elevitről, hogy nagy lesz a baba. Most vagyok 20 hetes terhes éés az uh alapján pont jó súlyban van a lányka:) Ja és az első terhességem alatt 10 kg-ot szedtem összesen fel, tehát hízlalónak se mondanám:)
25/26 anonim válasza:
Szia!
Én az első terhességem alatt az Elevitet szedtem és nagyon meg voltam elégedve vele. Végig szedtem a 40 hét alatt minden másnap. Összesen 9 kg-t híztam csak és a babám sem született nagy súllyal!
Most viszont, hogy kistesót szeretnénk a dokim a Femibion 800-at ajánlotta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!