Légyszíves ajánljatok vitamint, teát, gyógyszert, amivel könnyebb a teherbeesés?
Mi 3 évig próbálkoztunk és már nem is voltunk nagyon fiatalok, amikor sikerült. Kipróbáltunk mindent. Hőmérőzés, nyálból kimutatható kütyüt, ovulációs tesztek garmadát. 6 hónapja ittam a super green teát és persze akkor voltunk együtt a férjemmel, amikor a vizeletből kimutatta a teszt, hogy most van peteérésem. Mindezt egy hétvégén hoztuk össze egy szállodában, aminek a melegvizes medencéje ajánlott női problémák esetére. Tehát, azon a hétvégén minden a helyén volt. A teától olyan leleteim voltak, mintha 18 éves lettem volna. Nem kellett vitaminokat sem szednem, csak vasat. 3 kg volt a fiam, amikor megszületett. Mára már egészséges, vidám 3 hónapos baba.
Sok sikert kívánok nektek.
A teát internetes oldalakon is megvásárolhatod, de itt a legdrágább. Sokan forgalmazzák magánszemélyek és úgy jóval olcsóbb. Én Balassagyarmatról hozatom.
Tulajdonképpen minden termálvizes gyógymedence ajánlott ilyen esetben. (Csorna, Miskolctapolca, Hajdúszoboszló...stb.) Nekünk Zalakaroson a MenDan Hotel jött be.
Én sajna most későn hallok /olvasok a termálvízről.. a fene egye meg:) 11 hónapnyi kemény meló hőmérőzés, ovuteszt, időzítés laza alsónadrág apának nem agyalás, nyugalom és egyéb praktikák után a hormonprofilom elvégzése után Closti-ra vártam... az utsó reményem a cickafark tea és a peteérés utáni palástfű tea adta..
na hát a 13. napon vérezgettem, korai volt ov. vérzésnek..-elkeserített... a hőm hol leesett hol felment.. aztán elkezdett felfelé kúszni.. de mivel már tele volt a hócipőm mindennel kicsit depis lettem már.... a középidős akciónk ezért a kútba esett és csak két nappal később bújtunk össze amire apa kicsit romantikussá varázsolta a hangulatomat.. na a 30. napon halványka csíkom lett 33 napon ismét teszteltem..megint kétcsíkos..
aztán hívtam a dokimat két héttel később megnéztük Uh-n.. a doki akkor sem bíztatott.. mindenféle béta hcg-ről beszélt meg téves tesztről. de elsőre megmutatta magát a babucink..
amikor már nem is gondoltuk volna.. azóta mindenféle probléma nélkül 17 hetesek lettük..
szorítok nektek! ne adjátok fel!
Köszönöm a válaszokat. Nem is tudtam,hogy a termálvíz is ilyen jó hatással lehet...
De sajnos a munkánk miatt ez nem megoldható,hogy csak úgy elutazzunk...
Esetleg ha van még bárkinek bármilyen tapasztalata,tanácsa a kérdésemmel kapcsolatban,azt szívesen venném!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!