Melyik terhes vitamint ajánljátok?
Várom a válaszotaikat,tapasztalataitokat!
Előre is köszi!
12:26!
Én is a Femibiont szedem...már lassan bekerülök a Guiness rekordok könyvébe a körmeim hosszúságával!:)
Nem tudom igazából jó -e,a 13.hét végén váltani kell Femibion 400ra!!
Szia!Én Hipp Natal terhességi vitamint szedek,amibe szintén van jód is,és ez tulajdonképpen egy szirup,ami gyümölcs velőből és ásványi anyagokból áll,teljesen természetes ,nem is drága,napi 20 ml-t kell belőle meginni.Nekem bevált!
15 km
Én most a gravidát szedem, viszonylag nincs semmi bajom tőle, csak a hányingert nem múlasztja, előtte az elevitet vettem, de attól ha este vettem be nem tudtam aludni, ha reggel akor ingerült voltam, sajnos a mellékhatásai kijöttek, viszont nem volt hányingerem...
hát kinek mi jön be...
Én az Elevitet szedtem, sőt még most is szedem szoptatás alatt. Nekem nagyon bevállt és nem is volt tőle nagy étvágyam. 20 kilót szedtem fel, de mikor 4 hetes volt a fiam már csak 6 kiló maradt rajtam. :)
A következő terhességem alatt is csak azt szedem majd.
Én az Elevitet szedtem, nekem nagyon jó volt! Életemben nem volt olyan jó a vérképem, mint a terhesség alatt :)
Nem lett óriásbébim se, ez egy tévhit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!