Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szapora pulzus, légszomj -...

Szapora pulzus, légszomj - tapasztaltátok?

Figyelt kérdés
Nagyjából a 30. hét óta fordul elő, hogy hetente néhány alkalommal minden előzmény nélkül felmegy a pulzusom (normális vérnyomás mellett) 90-100-ra percenként, és úgy érzem magam, mint aki futott, szaporábban veszem a levegőt. Semmi különöset nem csinálok, legtöbbször a konyhában jön rám, és ilyenkor le kell ülnöm. Fél óra vagy egy óra múlva megszűnik a probléma. Ez normális lehet? Nálatok is van/volt ilyen?
2013. júl. 27. 15:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az első választ nem tudom értékelni, sosem voltam pánikolós típus. A lehető legstabilabb vagyok érzelmi, mentális, minden szempontból! :)))

A többieknek köszönöm a megnyugtató válaszokat!

2013. júl. 28. 19:07
 12/12 Milagros ***** válasza:
ostoba? Te meg nagyon primitiv vagy:) lehet, hogy ugy marad, be ne kakiljal mar, mert csupa nagy betuvel irtam, nagyobb bajod nincs ennel :) lehet pontozni hajra, van akiket ez elegit ki! BOCSI AZ OFF -ERT! KERDEZO, NE AGGODJ EZ A TERHESSEGGEL JAR:)
2013. júl. 29. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!