Ti belemennétek a Balatonba 7 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
A két éves kisfiam imád fürdeni. A doki se igent se nemet nem mondott.2013. júl. 26. 21:49
11/14 anonim válasza:
A terhesség nem betegség!
Bárhol össze lehet szedni bármilyen fertőzést, de strandolni nagyobb az esélye, mint tavakban!
Akkor nem szabad fürdőzni, strandolni, ha nyitva a méhszáj, de az neked még odébb van...
Én mindd két terhességemnél steandolt, Velecei tó, Tenger.
Semmi bajom nem volt tőle...
12/14 anonim válasza:
Szia, én is egy hétig fürödtem a Balatonban, mert imádom, haza jöttünk a nyaralásból, és akkor derült ki, hogy kisbabám lesz, úgyhogy én nem is vigyáztam magamra, és nem is kérdeztem senkit, hogy mehetek-e, mentem és kész. Eddig hál istennek semmi problémám nem lett belőle, voltam dokinál is azóta.
13/14 anonim válasza:
Elvileg a dokim azt momdja, hogy lehet! Megelőzésképp canestennel kenjem be magam fürdés előtt, plusz ha kijövök a vízből vegyek száraz bugyit magamra.
De én ezek ellére sem merek, inkább kivírom max combig megyek be a vízbe:-))
Koraterhesen meg végképp nem...!
31hkm
14/14 anonim válasza:
A Balaton vízminősége kiváló az ANTSZ szerint.
Semmi akadálya. Extrém hideg, illetve meleg vízben nem szabad.
A canestennel bekent tampon extra biztonságot ad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!