Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti belemennétek a Balatonba 7...

Ti belemennétek a Balatonba 7 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
A két éves kisfiam imád fürdeni. A doki se igent se nemet nem mondott.
2013. júl. 26. 21:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én nem mertem bemenni, de sajna még így sem maradt meg.

Elvileg nem tilos, ha minden rendben van.

2013. júl. 26. 21:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ezzel semmi gond. Sokan még azt sem tudják ennyi idősen, hogy terhesek. Ha zárt a méhszáj, akkor a baba biztonságban van. Szerintem az élővíz még jobb is, mint a strand vagy uszoda.

A dokik nem mernek vállalni semmilyen felelősséget, ezért nem mondanak semmit.

Én nem strandoltam egyszer sem a terhesség alatt, mégis mindenféle fertőzésem volt, szóval nem ezen múlik.

2013. júl. 26. 21:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Én nem mennék be.
2013. júl. 26. 21:59
 4/14 anonim ***** válasza:
én sem mennék bele,max térdig akartam 2 hete,de máraz elején derékig ért volna,így nem mentem.
2013. júl. 26. 22:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék, nincs vele gond, természetes víz, öntisztuló, jobb, mint az uszoda.
2013. júl. 26. 22:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Az én dokim azt mondta hogy a természetes vizekbe(folyó,tenger,tó) belelehet menni terhesen,a strandokat jobb kerülni!
2013. júl. 26. 22:44
 7/14 anonim ***** válasza:
én nem, max tengerbe. Én eleve hajlamos vagyok a gombára igy semmilépp nem fogok.
2013. júl. 26. 22:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Én fürödtem a Balcsiban 7 hónapos terhesen és strandon is voltam a nagyobbik fiam miatt. A természetes vizek jobbak valóban. De a biztonság kedvéért a doki írhat ki gomba elleni krémet.
2013. júl. 26. 23:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Szia, én fürödtem most 5 napig minden nap a balcsiban, előzetes orvosi engedéllyel, 8 hetes vagyok :)
2013. júl. 26. 23:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. júl. 26. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!