Hány hetesen kezdtetek vizesedni?
22 hetesen de brutálisan...
A bokaláncom elszakadt... Nem vettem észre én nem tudtam mi az a vizesedés csak tudtam hogy rohadtul fáj a lábam...
Terhesség végére ha reggel beleerőszakoltam a lábam a cipőbe én azt le nem vettem semmi pénzért!
Még a kórházban is oxitocin terhelésen én sportcipőben hálóingben feküdtem az asztalon! Miután megszületett a Fiam rá 2 napra csak rosszabb lett! Fel se bírtam állni a lábujjaim tövénél hurkás volt a bőr, a bokacsontom meg alapból nem is látszott már addigra:S Sípcsontomat megnyomtam és azon röhögtem hogy milyen gödör maradt benne...
ilyesmi volt:
Nekem a csalánteát mondták rá... Valamennyit használt igyekeztem elkerülni a toxikózist (azt mondta védőnő hogy ettől bőven lehet)!
A szülés után mikor ment le víz olyan volt a lábam, mint a hobbitnak a filmben... A bokám szép vékony (már ahhoz képest amit előtte hónapokig nézegettem :) ) és a lábfejem meg vastag maradt... szülés után rögtön 9 kiló lement és rá pár napra még 12 kiló (az összes víz ami rajtam volt)
Igen sajnos... Nekem mikor leszakadt a bokalanc akkor levettem a gyurut is gyorsan hogy az megussza a terhessegem vege fele meg akartam nezni feljon-e... Hat az elso ujpercre sikerult felhuzni... Nyaklanc a nyakamra volt feszulve a fejem meg olyan volt mint a lufi... Egy darab kepet nem csinalhatott rolam senki (mar banom...) a karacsonyi kepeknel en fotoztam mindenkit... Marcius 20.an csaszaroztak 10 nap tulhordassal. Hat a 10 nap alatt szerintem annyi feljott vizbe mint addig a terhesseg alatt.
Igyal csalanteat, valamennyit segit+ minimalis so! Pedig nekem terhesen a sozott szalonna volt a mindenem! :) ervagas volt a so mentes dieta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!