Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség végére megáll a...

A terhesség végére megáll a has növekedés?!

Figyelt kérdés

Azt vettem észre mintha kb. a 35-36. héttől nem nőlne a hasam. Persze minden nap látom a tükörben, lehet azért gondolom így? Vagy így a végefelé már tényleg belassul? Sokan meg nem mondják h ennyi idős terhes vagyok. Nálatok h van/volt?

37+2 h km

2013. júl. 26. 13:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Most megnyugtattatok :-)

164 cm és 65 kg vagyok. 56 kg-al kezdtem a terhességet. 3 hete volt 2500 g a pici. Jövő héten szerdán megyek megint, kiváncsi leszek h mekkora lehet.

2013. júl. 26. 15:30
 12/15 A kérdező kommentje:
2-es! Várom majd a képedet, kiváncsi vagyok h mekkora pocid van, egy idősek vagyunk. :-)
2013. júl. 26. 15:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Szép pocakod van szerintem, teljesen normális. Az enyém is nagyjából ekkora (37+4), de én molett vagyok, és még zsírpárna is van a hasamon. A dokim szerint nincs gond a mérettel. Akkor Nálad sem lehet.
2013. júl. 26. 22:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Remélem tényleg nincs gond, 3 hete minden rendben volt a méretekkel. Csak lehet nekem tűnik úgy mintha nem változna a hasam. Azt hittem ilyen tájra már nagyobb lesz. Amúgy nem gond ha nem hatalmas, csak az ember fejében ilyenkor minden megfordul.
2013. júl. 27. 07:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha három hete is már 2500 gramm volt a baba, akkor nem értem, feleslegesen miért aggódsz :)

Inkább örülj neki, hogy kisebb a hasad, könnyebben visszanyered a formád szülés után.

Amúgy nagy has nem feltétlenül jelent nagy babát ezt sokszor tapasztaltam ismerőseim körében.

Nekem is körülbelül ekkora a pocim és 38. hétbe léptem be :) Ja, és szerintem hetek óta ekkora..Ha nem is nő látványosan, attól még a baba nőhet bennt, kitölti azt a kis helyet, ami még maradt neki..Boldog babavárást! :)

2013. júl. 28. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!