A terhesség végére megáll a has növekedés?!
Azt vettem észre mintha kb. a 35-36. héttől nem nőlne a hasam. Persze minden nap látom a tükörben, lehet azért gondolom így? Vagy így a végefelé már tényleg belassul? Sokan meg nem mondják h ennyi idős terhes vagyok. Nálatok h van/volt?
37+2 h km
Most megnyugtattatok :-)
164 cm és 65 kg vagyok. 56 kg-al kezdtem a terhességet. 3 hete volt 2500 g a pici. Jövő héten szerdán megyek megint, kiváncsi leszek h mekkora lehet.
Ha három hete is már 2500 gramm volt a baba, akkor nem értem, feleslegesen miért aggódsz :)
Inkább örülj neki, hogy kisebb a hasad, könnyebben visszanyered a formád szülés után.
Amúgy nagy has nem feltétlenül jelent nagy babát ezt sokszor tapasztaltam ismerőseim körében.
Nekem is körülbelül ekkora a pocim és 38. hétbe léptem be :) Ja, és szerintem hetek óta ekkora..Ha nem is nő látványosan, attól még a baba nőhet bennt, kitölti azt a kis helyet, ami még maradt neki..Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!