Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség végére megáll a...

A terhesség végére megáll a has növekedés?!

Figyelt kérdés

Azt vettem észre mintha kb. a 35-36. héttől nem nőlne a hasam. Persze minden nap látom a tükörben, lehet azért gondolom így? Vagy így a végefelé már tényleg belassul? Sokan meg nem mondják h ennyi idős terhes vagyok. Nálatok h van/volt?

37+2 h km

2013. júl. 26. 13:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nekem egyre nagyobb, a baba hétről-hétre kb 300 g-ot hízik. De mindenkinél más. ÉN az enyémet brutál nagynak látom (3. baba).

37+6 h km

2013. júl. 26. 13:06
 2/15 anonim ***** válasza:

nekem egyenletlenűl nő, hol szinte semmit hol sokat...most épp megint nagyon belendűlt...

38 hetes vagyok...

nem tennél/tennétek fel pocak képet ?? kiváncsi lennék hasonló korú kismamik pocakjára...

(az enyém is kicsi szerintem)

2013. júl. 26. 13:15
 3/15 anonim ***** válasza:
Az enyém hatalmas szerintem. Kb 2 hete nem nőtt szerintem. Remélem nagyon nem is fog már. 38+5 taposom.
2013. júl. 26. 14:05
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem,folyamatosan nő,és a végefelé egyre gyorsabban,legalábbis nálam így volt!
2013. júl. 26. 14:29
 5/15 A kérdező kommentje:

Teszek fel képet a hasamról. Sztem nem tűnik 37 hetes pocaknak. Sztetek?

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 26. 14:36
 6/15 A kérdező kommentje:
Vagy lehet nekem is most fog megint beindulni?
2013. júl. 26. 14:37
 7/15 anonim ***** válasza:
A lányommal sokkal nagyobb volt, mint a fiammal. Más volt a formája is, másképp feküdtek. A lányommal folyamatosan nőtt végig, a fiammal meg időszakosan. Az utolsó 2 hétben elég sokat.
2013. júl. 26. 14:44
 8/15 anonim ***** válasza:

2-es válaszoló vagyok, teszek fel én is neked nem sokárra képet....nekem is kb ekkora ...szerintem sem nagy az enyém de ahogy látom te is pici vékony vagy ...uh szerintem ez alkati nálunk :)de nem is mondanám kicsinek...inkább normál méretűnek...szerintem baba is olyan 3 kg lesz nálam ...

Neked mennyire mérik ?

2013. júl. 26. 15:07
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem kicsi az a poci, tök normális. Még nagyon fent van.
2013. júl. 26. 15:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Van aki kisebbel megy szülni :) Ne aggódj,fog ez még nőni !
2013. júl. 26. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!