Az első és a második hétben már érezhetőek a terhesség tünetei? Pl. Hóemelkedés, étvágy növekedés, cici feszesedés/érzékenység?
Nem kívánt terhesség?
A mell füszülése biztos, a hőemelkedést nem tudom!
Első válaszoló vagyok
Azért az még nem biztos, biztosat a tesztelés mutat a nemvárt napján! Voltak nekem is korábban ezek a tüneteim mégsem voltam terhes. Úgyhogy azért még ne keseredj el. A hő is csak akkor mutat terhességet ha a menstruáció napján még mindig magasan van.
Nyugi, hátha mégsem vagy terhes. Mikor kell megjönnie?
Elég kicsi az esélye az első és a második hétben (főleg, mivel az első és második hétben még nem is vagy terhes).
Ha ez az aktus utáni első és második hét, akkor már lehetnek jelei, de nem ennyire egyértelműek, főleg mert ugyanezen tünetek akár a menstruáció közeledtét is jelezhetik.
Ha már 1-2 hete késik, akkor ezek a tünetek mind nagyon gyanúsak.
Ésszerűbb lenne venned egy tesztet.
Az aktus után 1-2 héttel szerintem ha érzel is valamit, azt csak bebeszéled, beképzeled magadnak, azok még nem a terhesség tünetei. Hőemelkedésed ezer más dologtól lehet. Mellfeszülés a menstruáció előtt pár nappal is lehet.
Szerintem inkább tesztelj, ha már aktuális, addig felesleges idegeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!