Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vállalható vagy ártani fogok...

Vállalható vagy ártani fogok a babámnak?

Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok. Párom 1hónapja stroke-ot kapott, most van a rehabilitáció. Viszont nem bírja tovább a kórházban és haza szeretne menni. Ha hazamegyünk, akkor rám szakad minden... főzés, mkosás, takarítás, bevásárlás és még a Páromat is én fogom egy idő után gyógytornáztatni. Én ezt boldogan megteszem és vállalom is, csak most egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy ez a túl sok minden nem-e fog ártani a babának.. vetélésre gondolok leginkább.:( ha pihenek közbe és nem folyamatosan csinálok mindent akkor szerintetek vállalható? egy babát már elveszítettem fél éve súlyós szívfejlődési rendellenesség miatt.:(((((
2013. júl. 25. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem leszel veszélyeztetett terhes, akkor meg tudod csinálni ezeket. Egy egészséges terhesség simán kibír ennyit. Ha közben veszélyeztetett lennél, akkor sajnos fel kell fogadnotok valakit, aki segít otthon.
2013. júl. 25. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Amennyire csak tudod, fizikailag kíméld magad. Az elején én is veszélyeztetett terhes voltam, és beletörődtem, hogy akkor most egy darabig nem lesz olyan rend és tisztaság a lakásban, mint amit megszoktunk. Ha valakit meg tudsz kérni, hogy segítsen (rokon, barát) kérdd meg, de elvileg tényleg nem árhat ennyi, ráadásul már csak két hét van a különösen érzékeny időszakból. Kitartást, párodnak pedig jobbulást kívánok!
2013. júl. 25. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Főzni ,mosni,takarítani így is neked kell majd, az hogy te fogod tornáztatni a párod szerintem nem veszélyezteti a babádat! Ha az orvos nem mondja,hogy kíméld magad,ettől nem lehet baj,én végig nagyon aktív voltam,semmi baj nem lett!
2013. júl. 25. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne kérdés, gondoskodjam-e a páromról. Ő élő ember és a társam.
2013. júl. 25. 17:12
 5/7 Judyt77 ***** válasza:
100%
Szia! Ha egy babát már elveszítettél, semmiképp ne kockáztasd meg, hogy megerőlteted magad! Az otthoni munka belefér sok pihenéssel, de a gyógytornát nem erőltetném. Nekem az első terhességem és minden jól alakult eddig, de vigyáztam is magamra. Nagy fájdalom lehet egy babát elveszíteni, hát még egy másodikat.. Neked és a párodnak is most a baba kell, hogy az első helyen álljon, ezért ha a kórházból még nem küldték haza, akkor addig maradjon, ameddig ott rendesen ellátják. Ennyit magáért és a közös gyermeketekért is megtehet. Innentől kell letenni az asztalra, hogy felelősségteljesen gondolkodik, rád és a babára is tekintettel van és nem hisztizik, mert bent kell maradnia a kórházban. Ha mindenképp haza akar menni, keress segítséget!! minden jót!
2013. júl. 25. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Az előző baba akkor nem egy sima vetélés volt, hiába kímélted volna magad, sajnos! De ez azt jelenti, hogy most minden esélyed meg van egy egészséges terhességre.
2013. júl. 25. 20:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát! beszélgettünk egy kicsit és 1 hétig még tuti bent marad a kórházban.
2013. júl. 25. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!