Vállalható vagy ártani fogok a babámnak?
Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok. Párom 1hónapja stroke-ot kapott, most van a rehabilitáció. Viszont nem bírja tovább a kórházban és haza szeretne menni. Ha hazamegyünk, akkor rám szakad minden... főzés, mkosás, takarítás, bevásárlás és még a Páromat is én fogom egy idő után gyógytornáztatni. Én ezt boldogan megteszem és vállalom is, csak most egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy ez a túl sok minden nem-e fog ártani a babának.. vetélésre gondolok leginkább.:( ha pihenek közbe és nem folyamatosan csinálok mindent akkor szerintetek vállalható? egy babát már elveszítettem fél éve súlyós szívfejlődési rendellenesség miatt.:(((((2013. júl. 25. 14:47
1/7 anonim válasza:
Ha nem leszel veszélyeztetett terhes, akkor meg tudod csinálni ezeket. Egy egészséges terhesség simán kibír ennyit. Ha közben veszélyeztetett lennél, akkor sajnos fel kell fogadnotok valakit, aki segít otthon.
2/7 anonim válasza:
Amennyire csak tudod, fizikailag kíméld magad. Az elején én is veszélyeztetett terhes voltam, és beletörődtem, hogy akkor most egy darabig nem lesz olyan rend és tisztaság a lakásban, mint amit megszoktunk. Ha valakit meg tudsz kérni, hogy segítsen (rokon, barát) kérdd meg, de elvileg tényleg nem árhat ennyi, ráadásul már csak két hét van a különösen érzékeny időszakból. Kitartást, párodnak pedig jobbulást kívánok!
3/7 anonim válasza:
Főzni ,mosni,takarítani így is neked kell majd, az hogy te fogod tornáztatni a párod szerintem nem veszélyezteti a babádat! Ha az orvos nem mondja,hogy kíméld magad,ettől nem lehet baj,én végig nagyon aktív voltam,semmi baj nem lett!
4/7 anonim válasza:
Nekem nem lenne kérdés, gondoskodjam-e a páromról. Ő élő ember és a társam.
5/7 Judyt77 válasza:
Szia! Ha egy babát már elveszítettél, semmiképp ne kockáztasd meg, hogy megerőlteted magad! Az otthoni munka belefér sok pihenéssel, de a gyógytornát nem erőltetném. Nekem az első terhességem és minden jól alakult eddig, de vigyáztam is magamra. Nagy fájdalom lehet egy babát elveszíteni, hát még egy másodikat.. Neked és a párodnak is most a baba kell, hogy az első helyen álljon, ezért ha a kórházból még nem küldték haza, akkor addig maradjon, ameddig ott rendesen ellátják. Ennyit magáért és a közös gyermeketekért is megtehet. Innentől kell letenni az asztalra, hogy felelősségteljesen gondolkodik, rád és a babára is tekintettel van és nem hisztizik, mert bent kell maradnia a kórházban. Ha mindenképp haza akar menni, keress segítséget!! minden jót!
6/7 anonim válasza:
Az előző baba akkor nem egy sima vetélés volt, hiába kímélted volna magad, sajnos! De ez azt jelenti, hogy most minden esélyed meg van egy egészséges terhességre.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát! beszélgettünk egy kicsit és 1 hétig még tuti bent marad a kórházban.
2013. júl. 25. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!