Az igaz, hogy csak 6-7 hetesen lesz közös a vérkeringés, és addig még ha akarnék sem tudnék ártani a babámnak?
Azért kérdezem, mert beágyazódás (amit én vérzésnek hittem) után 2 héttel (kerek 14 nappal) vettem észre hogy terhes vagyok (a tünetekből gyanakodtam). Addig pedig egyszer buliban voltunk, ahol fogyasztottam alkoholt, három este pedig megittam 1-2 sört.
Ezzel árthattam neki? Kicsit aggódom.
Ne aggódj, valóban nem árthatsz.
Én pl. a pozitív teszt előtti 3 napon át minden nap be voltam rúgva, mert épp erdőben túráztunk és ilyenkor esténként a tűz mellett bizony fogy az alkohol.
A babám egészséges.
3-as: a kezedben vitted le sétálni? Vagy ez most hogy függ össze? :)
Kérdező: Nyugi, nem ártottál, főleg azzal az 1-2 sörrel nem, sőt! A dokik később is ajánlják a sört, mert jó hatással van a kismama szervezetére, ugyanígy az 1-2 dl jó minőségű vörösbor is. Persze nem szabad berúgni most már vagy 8 hónapig legalább, és utána se, amíg szoptatsz, de lecsúszhat egy kis sör és bor is alkalomadtán.
Gratulálok és boldog babavárást!
39 hkm
Emiatt én is aggódtam nagyon,bár nem az alkohol miatt, hanem dohányoztam,kávéztam, lakást festettem,vegyszerekbe nyúlkáltam,forró fürdőket vettem...Persze a pozitív teszt után mindent beszüntettem, és a dokim azt mondta, kb a 15.hétig nem nagyon megy át semmi. Azóta megszületett a makk egészséges babám :)
Egy kis sör miatt ne aggódj!
Nem ártottál a picurkádnak kérdező, nyugi. Sokan vannk ezzel igy, mint te, és teljesen egészséges a baba.
Mondjuk ez nekem is magas, hogy függ össze a kutyasétáltatás a terhességgel? Én 28 hetes terhes vagyok és naponta 2x leviszem a 15 kg-os kutyámat, igaz pórázon, nem a kezemben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!