Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azzal mit lehet ártani a...

Azzal mit lehet ártani a gyereknek ha terhesen ideges vagy?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. júl. 21. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat: 2 éve borzasztó ideges voltam,minden nap,mikor csak megláttam sógoromat! - velünk lakott,gondolod,akkor mennyiszer lehettem ideges! Megszületett a lányunk,teljesen egészségesen,a lepény elégtelensége miatt kisebb súllyal,de szopival 4 hónap alatt majdnem megtriplázta a születési súlyát: 29802 g volt,a kórházból a 4. napon már 3 kg-val engedtek haza,4 hónaposan majdnem 8 kg-ot mértek.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

2011. júl. 21. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocs,elütöttem: 2980 g akart lenni. :-D
2011. júl. 21. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
A sógornőm a második terhessége alatt nagyon sokat idegeskedett (akkor tudta meg, hogy az apukája halálos beteg), és ennek hosszabb távú hatásai most ütköznek ki igazán: a pocaklakója azóta 11 éves nagylány, de elképesztő módon anyás, félénk, kicsinek is sírósabb volt, hamarabb elkeseredett, mint az átlag.
2011. júl. 21. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:
nem tudom de én is borzasztó sokat idegeskedtem (a szüleim azt mondták kitagadnak ha megszülöm, aztán anyósékkal kellett lakni, nagyon szar volt) de kislányom abszolut nyugodt kisbaba volt, most is normális, vidám, szóval még nem tom mit ártottam neki. de 35. héten született
2011. júl. 22. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!