Hasmenés lassan egy hónapja? árt a babámnak?
Már pozitív tesztem előtt jó 3 nappal hasmenésem volt, és ez a mai napig tart, ma vagyok pont 8 hetes.
voltam nőgyógyásznál, nem igazán mondott rá semmit. megvizsgált, de a hasmenéssel nem tudott mit kezdeni.
sosem fáj a hasam, csak kijön.
lehet hogy már egy hónapja van valami fertőzésem?
amiket eszem: sok gyümölcs, zöldség, csirke, rizs, saláta, joghurtok.
lázam sosem volt és a hasam sem fájt úgy, mint ha mondjuk elrontom a gyomrom és csikar.
hova tudok ezzel elmenni? egyáltalán kell, jelent ez valamit?
amiket szedek: c vitamin, folsav, elevit, magne b6.
olvastam hogy a c vitamin túladagolás hasmenést okozhat, de én az 500 mgosat töröm ketté és annak a felét veszem be egy nap, nem hiszem hogy ez túladagolás lenne?
talán meg kellene próbálnom diétázni egy két napot? ropi meg víz?
még nem próbáltam.
árthat ez a babának?
köszönöm a választ.
találtam egy ilyen kérdést és itt többen is írják hogy nekik is volt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
kipróbálom ma mindenképpen.
igazából most nem akarom így durván részletezni, de nem az a tipikus hasmenés amikor nem tudod eldönteni hogy most épp pisilsz vagy megy a hasad.. hanem megváltozott, lágy lett.
de mindenképpen elmegyek mert szeretném ha kizárnánk az esetleges fertőzéseket.
köszi a kefírt, ma kipróbálom. :)
Sokan keverik a lágyabb székletet a hasmenéssel. A hasmenés nem minőségi, hanem mennyiségi változás. Tehát ha Neked csak hígabb, de nem óránként mész el csak naponta mondjuk kétszer akkor nem hasmenésed van csak fellazult a székleted.
Előre is elnézést az okoskodásért.
Elevit?
Nekem hasmenésem volt tőle
igen, napi 1-2 ilyen van, nem egésznapos.
lehet hogy ha elfogyott az elevit, váltok gravidára,amúgy is az első hetekben nagyon éhes voltam tőle, mondjuk mára már enni alig bírok a hányingertől.
Napi 1-2 lágy széklet, az nem hasmenés! És nem kóros.
A hasmenés az, amikor egy nap 7-8 széklet van és az nagyon lágy, illetve híg.
Ez csak egy fellágyult, felpuhult széklet, ami ha egy bizonyos oldalról nézzük, akkor nem is olyan rossz. Ugyanis nincs székrekedésed, szépen pucolódnak a beleid, kisebb az esélyed az aranyér kialakulására, ami pedig elég gyakori a terhesség alatt, főleg annál, akinek folyamatosan a terhesség alatt székrekedése van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!